Exkurzia do továrne LEGO v Nyíregyházi (2015)

Started by KLF, 24. August 2015, 09:18:33

« predchádzajúce - ďalšie »

Danybůjek

Quote from: KLF on 07. December 2015, 23:36:08

- je zakazane zaostavat, odbiehat mimo a rusit krikom (Sebastian, Kristian a Danyboy!!!)
- je zakaz fotografovat v tovarni
- fajcenie zakazane vo vsetkych priestoroch tovarne a aj na parkovisku! (MiKeL)

V tomto prispevku je jedna nepravdiva informacia. >:D

No to nemohu zaručit.  >:D ;D

martinn

ten set nedostaneme - pre tých čo nevedia, ktorá informácia je nepravdivá

P4tr1cius

Tak to je veľká škoda. Zbierka LEGA bez takéhoto neoceniteľného skvostu, vlastne ani nie je skutočnou zbierkou. Postavený, by sa krásne vynímal v centre pozornosti. Snáď stojí za zváženie, či sa vôbec teraz oplatí ísť na tú exkurziu.

KLF

Takze z Bratislavy nas ide 10, co by mohlo zodpovedat dvom autam. Prva otazka - kto moze ist autom? Martinn - vies ist Tvojim? Mas dodavku a vies najpohodlnejsie odviezt 5-6 ludi. Je niekto dalsi, kto ide z BA a vie ist autom?

martinn

Takže mikrobuson nejdeme? Bolo by to bez starosti a pohodlné.
Ja by som mojim vedel vziať 6 osôb ak vpredu budú dvaja štíhlejší (ideálne štíhla slečna v strede :-) ) Ako to vidíte s platením (PHM + dialničné poplatky)? Navigáciu nemám, takže musím dopredu naštudovať trasu. Navrhujem odjazd z jedného miesta a výstup detto.

KLF

Takze: ja v osobnom aute beriem Buda a MiKeLa s manzelkou. MiKeL rano dovezie Buda do BA. Martinn - Ty by si vzal Liondeeho, matt256 (ci kolko to je), Jaga a Danyho s doprovodom. Budes musiet prist do mesta, pretoze chalani sa nebudu mat ako dostat k Tebe. Mozme sa stretnut u mna pred domom o 3:50. 4:00 MUSIME vyrazit!
PHM a dialnicne znamky budeme preplacat z penazi LUGu, ktore sme si spolocne zarobili na vystavach. V Madarsku su elektronicke znamky - ako na to nam vysvetli MiKeL.  >:D

Honzicek76

Dojedem s Danym kam napíšete ;) jen ať se tam dá zaparkovat. Pokud nevadí navigace uchycená gumičkou, origo držák bohužel prasknul tak jí mohu vzít. Stejně s ní pojedu do Blavy.

MiKeL

Danybůjek

Quote from: martinn on 14. December 2015, 13:40:33
Takže mikrobuson nejdeme? Bolo by to bez starosti a pohodlné.
Ja by som mojim vedel vziať 6 osôb ak vpredu budú dvaja štíhlejší (ideálne štíhla slečna v strede :-) ) Ako to vidíte s platením (PHM + dialničné poplatky)? Navigáciu nemám, takže musím dopredu naštudovať trasu. Navrhujem odjazd z jedného miesta a výstup detto.

Takže už se asi rozhodlo, kdo bude ta dany štíhlá slečna uprostřed? ;D

Buďo

Quote from: KLF on 14. December 2015, 14:05:37
Takze: ja v osobnom aute beriem Buda a MiKeLa s manzelkou. MiKeL rano dovezie Buda do BA. Martinn - Ty by si vzal Liondeeho, matt256 (ci kolko to je), Jaga a Danyho s doprovodom. Budes musiet prist do mesta, pretoze chalani sa nebudu mat ako dostat k Tebe. Mozme sa stretnut u mna pred domom o 3:50. 4:00 MUSIME vyrazit!
PHM a dialnicne znamky budeme preplacat z penazi LUGu, ktore sme si spolocne zarobili na vystavach. V Madarsku su elektronicke znamky - ako na to nam vysvetli MiKeL.  >:D

Mikel nemusi ma vozit do BA prespím u Liondeho  a potom pridem k KLF-ovi peso .Može byť ??

MiKeL

Quote from: Buďo on 14. December 2015, 17:01:36
Mikel nemusi ma vozit do BA prespím u Liondeho  a potom pridem k KLF-ovi peso .Može byť ??

;) Moze.

Danybůjek

Quote from: P4tr1cius on 07. December 2015, 21:00:03
KLF, nedá sa nejako zistiť (opýtať sa) či sa bude dať kúpiť v továrni nejaké lego? Konkrétne mám na mysli samotné duplo zvieratká.

Když tě nechytí, tak i zvířatka budou.  >:D

Honzicek76

Btw, do kterého legoshopu v té Budapešti půjdeme ? Jsou tam totiž dva  ;) Nebo uděláme rovnou combo a navštívíme oba dva ?  :D

Honzicek76

Super, ta Budapešť má i normální otevírací dobu - do 22:00  :D

KLF

Takze LEGO obchody, ktore by sme po exkurzii mohli pozriet:

KOCKA PALOTA priamo v Nyiregyhazi (nemaju zle ceny)
LEGO Store v Budapesti (su tam dva a oba maju PaB stenu)