"V detskom sne" - Nová Baňa (9.5. - 21.8.2015)

Started by MiKeL, 11. Október 2013, 12:32:06

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Quote from: matt251 on 15. August 2015, 01:20:48
No ja prespim urcite. Akurat by som rad kebyze ma vie niekto nalozit aj vylozit v NR.    Nechce sa mi moc cakat na vikendove spoje medzi NB-NR-NZ, ale ak ina moznost nebude tak co uz. ::)

Kazdopadne ako pisal KLF , mohli by viaceri prespat, bude aspon zabava vecer. Predsa tieto "stretavky" su raz za cas, a najblizsia bude instalacka v KE a potom sa zase nevidime do burania v KE. Takze panove, vybavte si to u manzeliek, mileniek ze sem tam venujete cas aj chlapcom z Lugu  ;)

Kaby to zalezalo len na manzelke a milenke, tak prespim.

phoenicis

KLF

To je dobre - pretoze budes asi jediny kto pozna 100% pravidla CREATIONARY. >:D

KLF

Cize prespia: Paliason + 1,5, Budo, Liondee, Janicko, matt251, Phoenicis a KLF.

MiKeL

matt251

GentlemanA15

Páni, ja by som došiel (len na sobotu), ale potrebujem tak ako Matt naložiť v NR. Je tu nejaká dobrá duša čo má voľno vo svojom aute? (kufor sa neráta)

MiKeL

Ja mam zatial dve miesta, preto sa pytam. Do NB vas mozem zobrat oboch, idem v sobotu naspat, gentlemana mozem zobrat aj naspat, matt ostava, najde si inu dopravu.

liondee

Quote from: MiKeL on 19. August 2015, 14:26:30
Tak uz viete, kto pojde s kym v aute?

Ja pojdem s tebou. Pisal som Ti mail.

matt251

Toto je horsie ako v parlemente...cisty bordel...nie v zlom  ;D

Ak dobre viem
mikel ma dve miesta,
kamil ma dve miesta.

Kamil mi pisal ze bere Dominika a vie zobrat aj mna. Teraz Domino pises ze ides s Mikelom. Pritom sa tu dohadujeme ze Mikel vie zobrat mna aj gentlemana.
Idealne by bolo kebyze jedno auto vie zobrat mna a Gentlemana z NR.   Gentleman sa vracia sobotu, cize naspat ide bud s kamilom/mikelom.. a snad ja sa viem nedelu prilepit k KLF alebo Janickovi.

Toto mi pripomina hadanku ako preniest vlka, sliepku a  zito cez rieku tak aby sa vsetci traja
dostali bezpecne na druhy breh >:D

MiKeL

no to je tym, ze to kazdy riesi s kazdym osobitne a nie na jednom mieste.

janicko

Ja pojdem prazdny a viem zobrat 4 ludi plus vase poklady do nb. A nejdem po dialnici ;)
bye

KLF

V sobotu sa to pre nas otvara o 10:00 !
Ti co prespavate, doneste si nejaky spacak, alebo deku.

STARHAWK

pridem poobede, este len teraz zachvilu odchadzam a stavim sa v Tescu v Nitre asi

KLF

Tak vystava v Novej Bani bola uspesne ukoncena. Vystavu videlo 6240 navstevnikov, co je opat velmi pekne cislo! Co je ale tiez potesujuce je, ze sa vystavy zucastnilo zatial najviac clenov TatraLUGu - 25! ;)  (y) Viaceri sme sa zhodli na tom, ze to bola zatial asi nasa najlepsia vystava! ;) DAKUJEME! :D (y)