Kvetinove dni - Kátov 2015 - maj

Started by SkiFi, 09. Jún 2014, 10:15:57

« predchádzajúce - ďalšie »

SkiFi

Caute, kedze poznam osobne organizatora jedneho dlhorocneho podujatia neusiel som jeho pozornosti o LEGO vystave a cez vikend ma oslovil otazkou ci by sme nemali zaujem spravit vystavu v ramci kvetinovych dni v Katove v maji 2015.

Vystava je skor jarmok s ucastou priblizne 5000 ludi. Dlhorocna tradicia.. je tam kopa hobby vystavovatelov, bonsaje, kovaci, rezbari, perniky, kvetiny atd ..

K dispozicii by bola mensia budova v centre diania vedla bonsajov a tanecnikov takze najviac ludi.
Jedine financne ohodnotenie ktore nam ale veida ponuknut je z vlastneho predaja .Cize ja by som bol za ja mam na predaj hodne veci :)) netreba ziadne pokladne ani nic ak niekto bude predavat par svojich veci ak ma niekto aj vacsi obchod a pokladnu moze to tam rozbalit aj vo velkom.

Katov je na zapadnom Slovensku pri Ceskych Hraniciach, Medzi Skalicou a , Hodoninom a Holicom.

Dajte vediet ci by bol zaujem, podmienky lugu atd ..

video z akcie:
https://www.youtube.com/watch?v=8jKRpdyp9N0
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Jago

Ja som ZA.
To je iba jednodňová akcia? Lebo to by potom stačilo menšie koľajisko s creator domami a pod. A tiež tvoj hrad :)

SkiFi

Quote from: Jago on 09. Jún 2014, 20:23:14
Ja som ZA.
To je iba jednodňová akcia? Lebo to by potom stačilo menšie koľajisko s creator domami a pod. A tiež tvoj hrad :)

hej myslim ze jeden den

SkiFi

tak mam odpoved od organizatora kvetinovych dni:

"dopravu zabezpečíme. Termín 9. máj 2015."

je to na jeden den, staci mozno aj menej modelov. Este zistim velkost priestorov.

Jago

Quote from: MiKeL on 11. Jún 2014, 09:01:40
http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=642.0

ak by kvôli priestorom stačilo iba koľajisko a castle a kolidovalo by to s termínom v Novej Bani, tak to viem vykryť svojimi vlakmi, ktoré na výstavu nepôjdu. Kvôli jednému dňu sa veľmi neoplatí robiť veľká akcia, lebo to potom dlhšie trvá rozkladanie a balenie ako samotná akcia.

phoenicis

Ahoj,
no ja mám zo Star Wars napríklad toho toľko, že nie je problém zásobovať aj túto 1-dňovú výstavu mimo tej v Novej Bani, hoci len veľkým množstvom menších modelov (väčšie budú v N.B.)...
Ohľadom toho vlastného predaja - je to super nápad. Možno by sme mohli niečo podobné rozbehnúť aj na niektorých ďalších výstavách - hoc aspoň v deň otvorenia, prípadne posledný deň výstavy. Osobne mám toho celkom tiež dosť, čo ma "omrzelo", alebo chcem len "posunúť ďalej"...

SkiFi

hej je to mensia vystava, stacia nejake "mensie modely" a je to az 2015 cize dovtedy sa da na to cokolvek pripravit aj na predaj. Napisem im teda ze ok a nieco dame dokopy. ja by som mohol na to pripravit nejaky mensi MOC to uz mi pridu aj dielky z lugbulku. Reklamu tomu nemusime robit ziadnu oni nas spropaguju viac nez dost.

liondee

Ja by som tam mohol dat classic town sety co mam stale na predaj.

SkiFi

no je to az maj 2015 dovtedy nieco dame dokopy rad by som tam postavil nieco specificke nove .. kedze organizator celej akcie je aj rodina nech to ma aspon nejaku uroven :D

SkiFi

Ahojte ak by cchel neitko priespiet niecim do mestecka v katove moze :) potrebujeme nejake domky hlavne.

Plocha na ktorej bude mala vystavka je zhruba 1,7 x 4 m

Otazka je aj ci by sa dal pozicat na tento den hraci stolik ak je nejaky k dispo?

Daniel

Ja som za :D len Skifi aby sa to tam dalo ja by som chcel zobrať moju baňu a ty vieš čo to je :D

Danybůjek

Ciste teoreticky.  Dalo by se tam najit misto pro kostel? Jsem schopen 

bedo

ak potrebujete stredné STAR WARS sety tak vám viem dodať dost vela, stačí sa len spýtat  :)

Danybůjek

Jinak bych mohl nabidnout modulary,  simpsons sety popripade  asi 15 cest.