Tesco

Started by GentlemanA15, 16. November 2012, 11:33:18

« predchádzajúce - ďalšie »

buggy

Nejak stale nevidim, kedy by mala byt ta tretinova zlava v Tescu. November uz konci a nic. Ci?

STARHAWK

Quote from: buggy on 22. November 2014, 18:22:46
Nejak stale nevidim, kedy by mala byt ta tretinova zlava v Tescu. November uz konci a nic. Ci?

A tu uz ani neuvidis, kedze ti co to budu vediet to nebudu sirit dalej :D

KLF

Tesco na Kamennom uz ma vyzdobu vo vyklade. ;) Pytal som sa predavaca, ci bude kuponova akcia aj tento rok, ale podla ocakavania nevedel.

[attach=1]

matej

To je nadherne spravene spytaj sa ci by mi to nepozicali tu ozdobu? :D

SkiFi

Quote from: STARHAWK on 22. November 2014, 19:20:13
A tu uz ani neuvidis, kedze ti co to budu vediet to nebudu sirit dalej :D

asi tak :D :D
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

buggy

Aha, takze dnes? To Tesco si nezasluzi mat taky status pre lego specialitky. Ved je to obchod z doby kamennej.

GentlemanA15

A od zajtra naše staré známe -30% :)

votrelec

smola, zlava bude iba na vybrane sety, asi sa uz poucili  C:-)

j.dodo

zarucene info JPP jedna pani povedala :-))
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

GentlemanA15

Quote from: votrelec on 09. December 2014, 12:29:06
smola, zlava bude iba na vybrane sety, asi sa uz poucili  C:-)

v mojom okolí aj tak nemám Tesco, kde by boli nejaké tie exkluzivitky :)..smola pre špekulantov

matej

Smimol som si ze kazdy mesiac je zlave nieco od policie lego november policajna hliadka zo psom a teras doprava do vezenia zlodejov cena prveho lega bola 15,99€ a teras auto do vezenia 14,99€.
No ja mam take Tesco ze klasika ziadne exkluzity

votrelec

Quote from: j.dodo on 09. December 2014, 12:37:56
zarucene info JPP jedna pani povedala :-))

to teraz patrilo komu, mne ci kolegovi vyssie ohladom zlavy? vsak to je citacia "hviezdicky" z akcioveho letaka, ze "zlava plati len na vybrane sety"
8)

j.dodo

bez urazky.. to bolo len tak do plena... vsetci tu cakaju na zarucene spravy kedy konecne pride zlava....nebolo to na nic konkretne :-))))
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

GentlemanA15

Quote from: votrelec on 09. December 2014, 13:20:59
to teraz patrilo komu, mne ci kolegovi vyssie ohladom zlavy? vsak to je citacia "hviezdicky" z akcioveho letaka, ze "zlava plati len na vybrane sety"
8)

Potvrdzujem, info z letáka

mesje

S tymi 30% to neni len plany poplach, resp netyka sa to len napr hypermarketov a malych setov?
Lebo kamos bol v My na kamennom v BA, nikto o tych zlavach z predavacov nevedel, nikde ziadne letaky ani reklamy (doteraz vzdy boli nejake reklamy na akcie, ak mali byt), plus nikdy tie akcie nezacinali v stredu...