Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

legoholikove kocky a setiky

Started by legoholik, 29. Júl 2014, 13:41:13

« predchádzajúce - ďalšie »

legoholik

sandcrawler - konečne hotovo O0

legoholik

tak uz su dietky pospolu....neodolal som....zase.... O0

legoholik

Tento setik som mal cca 20 rokov postaveny ako jeden z alternativnych modelov. Rozhodol som sa, ze mu vdychnem povodnu tvar. Stacilo umyt od nanosu prachu a necela polhodinka najpohodovejsieho skladania a vuala krasny setik zo zlatej castle age  je na svete. Zaujimave je, ze sety "vlci ludia" boli iba slepou ulickou a pokial viem, tak okrem skryse vlcich ludi a kociara LEGO ziadny iny set s touto tematikou nevyrobilo a nepokracovalo v serii. Skoda, lebo podla mna mali vlci ludia potencial minimlne napriklad tak, ako forestmani.

KLF

Quote from: legoholik on 12. Apríl 2016, 09:11:14
pokial viem, tak okrem skryse vlcich ludi a kociara LEGO ziadny iny set s touto tematikou nevyrobilo

A bol! ;)

Aki

Kromě toho se ještě vyskytli figové v setech 6082, 6105 a 6086.

Každopádně je to ale rozsahem i tématem podobné minitéma jako vzácnější Dark Fortes.

Pěkný setík. V době kdy jsem ještě měl sbírku, jsem si ho také hýčkal. Nedávno jsem někde zahlédl MOC variantu a musím říci, že mne to docela láká pokusit se něco takového postavit.

legoholik

este sa v komore nasiel u mna jeden zabudnuty setik zo zlatych cias....clasic pirates. Maly setik, ale obsahuje toho vela: troch figov - dvaja cervenokabatnici a zajaty pirat, kopec zbrani a dalsieho vybavenia -  lopatu a krompac -potrebne na zakopanie pokladu, truhlicu so zlatym pokladom a cln (y)....

GentlemanA15

Idem sa preventívne mrknúť do mojej komory........................................................................................si predstav, nič :D.
Gratulujem k peknému nálezu  ;)

legoholik

zas som sa nechal ukecat tym diablom vo mne >:D....a konecne bol cas aj na stavanie

legoholik

a zopar prirastkov do rodinky za posledny cca. stvrtrok  O0....este vsak spocivaju v krabiciach a cakaju na svoju prilezitost  O0

MiKeL

legoholik

vianocne prirastky.....som jednoducho zatazeny na GB  O0......ale asi vsetci co sme tu mame nieco.... O0
dimensions su predvianocne ulovky z Donau centra a samozrejme ich nemam kvoly PC ci PS 4 hre. Inak zistil som, ze dimensions sa u nas da zohnat asi len v game shopoch. cize beru to viac ako nejaku gamesku ako lego  :o

legoholik

moja zavislost nekonci, moja zavislost trva  >:D .....letne prirastky   8)

legoholik

konecne ho mam doma ... vdaka BRICKPARK .... na tento setik som sa tesil cele leto a uz sa neviem dockat skladania

martinn

Je krásny videl som ho naživo teraz v MT, jedine mu vyčítam, že dali na jednu rovinu dno mora a chodník na ktorý sa vychádza z domu a za domom kde je vodovod, mohli o zdvihnúť o 2 bricky a bolo by to fajn.

legoholik

Predlzeny vikend som vyuzil na cestu do praprahistorie. V najspodnejsom suterene mojej lego "spajzky", som objavil setik, na ktory som uplne zabudol a na jeden setik, na ktory som nezabudol, ale  vybral som ho z krabice a poskladal asi po cca. 32 rokoch.

su to jedny z prvych lego setov mojho detstva

par dielikov chyba resp. je polamanych, no chcem si ich nejako zaobstarat, a biela riadne zazltla, no inak  (y)