Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

legoholikove kocky a setiky

Started by legoholik, 29. Júl 2014, 13:41:13

« predchádzajúce - ďalšie »

legoholik

dalsie zadnice.....na nejake fotostudiove zabery vsak naozaj nemam viac casu.... :-\...uz sa divim ze aj na toto som sa dal  O0

legoholik

Quote from: matej on 01. Január 2015, 20:13:02
:o :o asi mislis pozicat? Lebo urcite ti to nepreda. :P

nuz obavam sa ze ani nepoziciam  O0 ale nic v zlom

martinn

fakt by sa mi niektoré krabice hodili :-)

legoholik

Quote from: martinn on 03. Január 2015, 07:21:10
fakt by sa mi niektoré krabice hodili :-)

co ste vsetci s tyma krabicami robili?  O0 vyhadzovali?...mne to prislo nejako samozrejme uchovat si aj tie aj navody O0 8)

martinn

no tak ja som napríklad mal asi 2 roky ked som dostal prvé lego a o osude návodov a krabičiek rozhodvali moji rodičia, žiaľ im to prišli nehospodárne mať zaplnené miesto nejakou nepotrebnou krabičkou, tak ich povyhadzovali a časť nechali len predné a zadné strany. Neskôr som to už nedovolil... Ty máš všetky sety z tých čias? alebo si ich kúpil neskôr? Máš všetko s krabičkami?

drdano

Napr ja mam doma asi 150 setov a iba JEDINU krabicu (41999).... >:D
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

legoholik

Quote from: martinn on 03. Január 2015, 20:37:41
no tak ja som napríklad mal asi 2 roky ked som dostal prvé lego a o osude návodov a krabičiek rozhodvali moji rodičia, žiaľ im to prišli nehospodárne mať zaplnené miesto nejakou nepotrebnou krabičkou, tak ich povyhadzovali a časť nechali len predné a zadné strany. Neskôr som to už nedovolil... Ty máš všetky sety z tých čias? alebo si ich kúpil neskôr? Máš všetko s krabičkami?

okrem jedneho setu su vsetky kupene v realnom case, teda v case ked boli dostupne v predajnach...niektore su dokonca este z tuzexu kupovane za bony.....navody aj krabice mam k uplne vsetkym setom...vlastne k jednemu nie ten zatial jediny som kupil second hand a to az minuly rok

legoholik

bitka u Mohaca? O0 ...take male aranzma O0

GentlemanA15

legoholik

GentlemanA15

Quote from: legoholik on 05. Január 2015, 17:01:45
vdaka :)...stary classic castle je moja srdcofka O0

Ja som mal komplet Fantasy Eru, to bola srdcovka mojej holky :) a teraz mám ten najnovší Castle. Niet ale nad klasiku.  (y)

martinn

rád vidím clasic castle veci :-) (y)

MiKeL

matej

(y) (y) veľmi pekné mne osobne sa páči téma classic town a classic castle.  :)

legoholik

Quote from: matej on 01. Január 2015, 16:56:23
Velmi pekné stav ako novy fakt velmi pekné aj alternativy niektore su velmi pekne :).
Mas aj ine technic raritne sety? Lebo mne sa pacia Rarity technic tieto nove mna nezaujimaju niektore.

viac technikov nemam vsetky su na foto...na technic sa nezameriavam ...len okrajovo a vynimocne O0