Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

legoholikove kocky a setiky

Started by legoholik, 29. Júl 2014, 13:41:13

« predchádzajúce - ďalšie »

martinn

Dominik, napíš radšej čo nemáš.... lebo mám pri tebe blbý pocit :-) ved ty máš už asi všetko :-) ako vyzerá zospodu tá lod čo nepláve?

KLF

Quote from: martinn on 30. December 2014, 17:43:27
Dominik, napíš radšej čo nemáš.... lebo mám pri tebe blbý pocit :-) ved ty máš už asi všetko :-)

;D ;D ;D (y)

liondee

Dominik, napíš radšej čo nemáš.... lebo mám pri tebe blbý pocit :-) ved ty máš už asi všetko :-) ako vyzerá zospodu tá lod čo nepláve?

Podla Want Listu na Bricksete už len 100 setov mi chýba čo chcem do zbierky. Ale Berem to tak že asi 30 - 40 sú nie až tak dôležité :D

legoholik

Quote from: liondee on 28. December 2014, 18:47:57
Mohol by si pekne kvalitne nafotiť všetky zadné strany krabíc a nahodiť to tu? Poprípade mi to poslať na mail? Bol by som Ti vďačný :)

nuz na rychlo a len daco ale aspon volaco.....na liondeeove zelanie zopar zadnic O0 :))

legoholik

este trocha klasiky

legoholik

technic

legoholik

na spodku lode maju rozmiestnene take vypukle a zaoblene podlozky, aby sa lepsie klzalo po koberci

KLF

Dik za tie zadne strany - som zberatel obrazkov zadnych stran. Hlavne 6581 ma super alternativne stavby! To mohli byt kludne ofiko sety. (y)

legoholik

Quote from: KLF on 01. Január 2015, 16:19:01
Dik za tie zadne strany - som zberatel obrazkov zadnych stran. Hlavne 6581 ma super alternativne stavby! To mohli byt kludne ofiko sety. (y)

este sem dajake pridam len naozaj nemam kvalitne naradie na fotenie...a ani az tolko casu hoci su sviatky O0  :o

matej

Velmi pekné stav ako novy fakt velmi pekné aj alternativy niektore su velmi pekne :).
Mas aj ine technic raritne sety? Lebo mne sa pacia Rarity technic tieto nove mna nezaujimaju niektore.

liondee

Chcelo by to trocha ostrejšie zábery. Kukni moju zbierku a moje fotky. Myslíš že čím to fotím. Nokia N97 Mini. Nič viac. Chce to len lepšie svetlo a pevnú ruku aby to nebolo rozmazané  ;)

martinn

mám taký návrh, že by si mi predal tie sety classic town a ja ich Dominikovi nafotím lepšie - môže byť?

matej

Quote from: martinn on 01. Január 2015, 20:06:41
mám taký návrh, že by si mi predal tie sety classic town a ja ich Dominikovi nafotím lepšie - môže byť?
:o :o asi mislis pozicat? Lebo urcite ti to nepreda. :P

Aki

Quote from: matej on 01. Január 2015, 20:13:02
:o :o asi mislis pozicat? Lebo urcite ti to nepreda. :P
Tomu se říká irónia, Sheldone.  8)

legoholik

Quote from: martinn on 01. Január 2015, 20:06:41

...tak pan je šprímař  O0  C:-)