Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

legoholikove kocky a setiky

Started by legoholik, 29. Júl 2014, 13:41:13

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Quote from: matej on 26. December 2014, 20:10:50
ja viem ale dokúpene aby to bolo peknéjšie mislim

Tam sa minifigi ani nehodia.

legoholik

lodky C:-)  8)

matej

Tak toto je hezky perfektne respect! 8)

liondee

Mohol by si pekne kvalitne nafotiť všetky zadné strany krabíc a nahodiť to tu? Poprípade mi to poslať na mail? Bol by som Ti vďačný :)

legoholik

Quote from: liondee on 28. December 2014, 18:47:57
Mohol by si pekne kvalitne nafotiť všetky zadné strany krabíc a nahodiť to tu? Poprípade mi to poslať na mail? Bol by som Ti vďačný :)

nuz a mas na mysli konkretny set? lebo ja mam krabice ku vsetkemu a fotit to je roboty na tyzden....uvidim zopar sem skusim dat len nemam fotak vsetko robim mobilom 8)

liondee

Stačia mi Classic Town Sety. Legoland a System.

martinn

skúšal si tú plávajúcu aj na vode? že ako sa to chová? skús prípadne odfotiť vo vode

legoholik

Quote from: martinn on 29. December 2014, 08:45:02
skúšal si tú plávajúcu aj na vode? že ako sa to chová? skús prípadne odfotiť vo vode

plava skvele je to overene...je tam dokonca aj taka specialna kocka (zavazie) ktora je umiestnena v zadu, aby lod vyvazovala....vraj sa tam da nejako namontovat aj motorcek ale netusim aky a ako

legoholik

Quote from: liondee on 28. December 2014, 19:19:34
Stačia mi Classic Town Sety. Legoland a System.

no skromne prianie  O0...uvidime

martinn

super.... si ma namotal na taku lavajucu lod... taku este nemam v zbierke....pozrem nejaku misb :-)

legoholik

Quote from: martinn on 30. December 2014, 17:09:31
super.... si ma namotal na taku lavajucu lod... taku este nemam v zbierke....pozrem nejaku misb :-)

bolo ich viac a krajsie....pozri 80 te roky...bola tam kontajnerova lod, skuner a hasici....neskor policajti a opat hasici....toto bola tusim jedna z poslednych plavajucich serii...

martinn

áno viem, poznám z katalógov.... ale nemal som tú čeť vidieť to naživo... asi obetujem na to nejaké prachy... :-)

legoholik

Quote from: martinn on 30. December 2014, 17:16:37
áno viem, poznám z katalógov.... ale nemal som tú čeť vidieť to naživo... asi obetujem na to nejaké prachy... :-)

budes mat vo vani o zabavu postarane...kacicky uz vyhod O0

martinn

nemám ani vanu, ani kačičky.... :-) ale možem testovat v jazierku :-)

liondee

S týchto plávajúcich lodí mám : 4010, 4011, 4012, 4015, 4020, 4021, 4030 a 4031 :) Ale neskúšal som ani jednu. Pre istotu :D