Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

legoholikove kocky a setiky

Started by legoholik, 29. Júl 2014, 13:41:13

« predchádzajúce - ďalšie »

martinn

ja ti ju vymením za vyrobenú krabičku s originálnym čelom a zadnou stranou!!!

legoholik

Quote from: martinn on 24. November 2014, 12:01:09
ja ti ju vymením za vyrobenú krabičku s originálnym čelom a zadnou stranou!!!

noooooooooo ved teda ty mas adekvatnu nahradu za original a vlastnorucne vyrobenu predpokladam O0 tak na co ti original >:D

legoholik

construction yard O0

legoholik

police squad C:-)

legoholik

fire department

legoholik

rozne

legoholik

big trucks 8) O0

legoholik

spejs

matej

Pekna zbierka ;) najviac sa mi paci set 6352 >:D a Tatra zo setu 6581 ja ju kompletizujem tu malu Tatru nepredas? >:D
Mnam ta krabicka zo setu 6644 ja ju mam v takom stave nepeknom ti ju mas nadhernu. Ten Octain to je aky set?

legoholik

Quote from: matej on 08. December 2014, 14:37:07
Pekna zbierka ;) najviac sa mi paci set 6352 >:D a Tatra zo setu 6581 ja ju kompletizujem tu malu Tatru nepredas? >:D
Mnam ta krabicka zo setu 6644 ja ju mam v takom stave nepeknom ti ju mas nadhernu. Ten Octain to je aky set?

nuz ja som perfekcionista....krabicku mam, okrem dvoch, ku kazdemu setu aj navody ...krabicky na 97 percent v perfektnom stave....a ten set je benzinova pumpa rok 1995 cislo setu 6562

legoholik

malé vianočné potešenie O0

legoholik

trocha klasiky - lego basic fabrika - sada s motorcekom a truck - cisterna

matej

Pekné veľmi ten basic máš tomu aj figúrky?

legoholik

Quote from: matej on 26. December 2014, 20:01:33
Pekné veľmi ten basic máš tomu aj figúrky?

k tym setom figurky neboli

matej

Quote from: legoholik on 26. December 2014, 20:04:40
k tym setom figurky neboli
ja viem ale dokúpene aby to bolo peknéjšie mislim