Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Buďove výtvory

Started by Buďo, 01. Február 2012, 18:26:25

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Lokomotíva radu T334 .
Sedemstudovka nemotorizovaná a plošinový vozeň.

KLF

Nepaci sa mi to sive krytovanie podvozkov na lokomotive. Je to tak aj v reale? Ale kabina je pekne vyriesena.

Buďo

Gorila sedemstudovka -pohon RC .Podľa mojích zistení da sa postaviť i v zelenej a červenej variante  :)

Buďo

RC motorizácia rosničky úspešná  :) batery box a rc príjmač vsadím do nejakého vagonu zatiaľ ešte neviem akého  >:D

Anatyt

Nooo, to uz vyzera lepsie Budo! (y) Jak to jazdi? Ci neskusal si?

Buďo

Zatial som  neskušal jazdné vlastnosti ,no v zákrutách by nemal byť problém.Rosnička je pomerne ľahká chce to ešte trochu závažia(musím v práci vyrobiť) nech neprešmikujú kolieska.

Buďo

Quote from: Anatyt on 16. Máj 2012, 20:14:52
Jak to jazdi? Ci neskusal si?

Rosnička jazdí to prekvapivo v pohode. I bez pridanej zátaže je adhézia OK  :)
Prechody cez oblúky nieje problem (pôdorysné natočenie motorovej časti nieje ani 0,5 studu)

Buďo

Vopred avizovaná žekička ,alias lokomotíva radu 210 +služobný vozeň konečne dokončená :)

Buďo

Rýchlik Kriváň podrástol :)

Morandi

Nadhera! Tie dvere na tom 2. osobnom vozni sa aj otavaraju?

Buďo

Quote from: Morandi on 28. Október 2012, 16:49:05
Nadhera! Tie dvere na tom 2. osobnom vozni sa aj otavaraju?

Nie ,sú na pevno. Ako na všetkých mojich doterajších vlakov. Výnimkov je nakladný otvorený vagon ( typu AS , ten v pravo)
A na plošinovom vagone je železobetonový nosník I-čko.

MiKeL

Buďo

Ďakujem  :) ,rád som potešil a bol potešený  :)

A ešte 740-ka vo farbách doprastavu.Keď sa mi podarí zohnať ,sivé stupienky budú nahradené žltými a bude to tip top  (y)

MiKeL

Normalne by to chcelo skupinovu foto, vsetky tvoje lokomotivy pekne vedla seba.

a podotazka: na tej doprastavackej loko tie okna su aj nejako prichytene, ci len polozene?