Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

LEGO Shop@Home (shop.LEGO.com)

Started by KLF, 27. Január 2012, 01:10:53

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

VIP body sa berú ako platba,dávajú sa až na konci.
Takže áno, 100Eur v tovare by malo aktivovať bonus.

14miro14

Super, ďakujem za odpoveď a uistenie.

papluh

ešte 2 bonusy na marec

40449 Easter Bunny Carrot House - plánované 15.03-05.04. - limit 60 Eur  (už je produktová stránka na S@H https://www.lego.com/de-de/product/easter-bunny-s-carrot-house-40449 )

30579 Easter Chicken Egg Polybag - plánované 15.03-05.04. - limit 40 Eur  (toto mal byť bonus v LEGO Shopoch, je predpoklad že vzhľadom na pozatvárané obchody po európe skončí online)

[attachimg=1] [attachimg=2]

j.dodo

Moze mi niekto vysvetlit jednu vec? Ked bol k porsche darcek, tak ho nikomu nedali....teraz od polnoci soboty rano davaju setik zadarmo k nakupu tak by to malo byt tiez nieco excluzivne . Ako je mozne, ze na bazosi si ho uz viete kupit a uz dnes si ho vyzdvihnut v bratislave. Ma tam fotky 4ks. . Asi to nema z toho,ze si vcera objednal z legoshopu. Prevo takto o...ludi, ktori chcu kupit lego, dokonca podporia ich oficialny shop a ak dostanu nieco excluzivne tak je to nieco co uz priekupnici maju. A to este nehovorim o tom, ci to vobec my, co sme si nieco objednali vobec dostaneme. Po skusenostiach, co ste pisali uz si clovek nemoze byt isty nicim. ...
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

papluh

No však mu napíš, že ako to môže byť originál keď v predaji je to od dnes polnoci :D

Tak snáď to tu nečíta a nebude sa inšpirovat.
Tento set je ďalší príklad korporátneho chaosu.
Oficiálne sa team zodpovedný za promá rozhodol to smerovať k MDŽ.
Niektoré RLFM (tj spolupracujúce fanúšikovské stránky) to dostali na recenziu s dátumom 1.3. s tým že v dátach mali že oficiálny shop to spustí toho 6.3.
Akurát sekcia čo rozposiela veci na recenzie všeobecný médiam a pod (influenceri) to rozposlala ešte týžden predtým a bez nejakej limitácie zverejnenia.

No a ešte predtým to rozposlali na sklady do obchodov, aj frančízových/licencovaných, tj LEGO certified store (LCS) a LEGO Discovery Center + LEGOland (Merlin Entertainment je stále samostatná firma), a zrovna tieto či už plánovane alebo neplánovane to dali do predaja ešte pred všetkými ostatnými.  Napríklad takto sa objavilo pár desiatok setov niekde v Singapure.
Takýto zdroj je najbližie maďarský LCS, či sa to cez hranice dostalo odtiaľ tak ťažko povedať.

No a potom tu je ešte "nákup z kamióna", ako sa šepká tak aj väčšie sety sa takto objavujú u lokálnych priekupníkov.

j.dodo

Tipujem, ze posledna moznost je spravna. :vomitsmall:

Bača

Dojemná fotka.[attachimg=1]

papluh

Tak v košíku sa objavili oba bonusy - ten nový Veľkonočný mrkvový dom a aj Amélia zostala ( od 100 Eur ).

Zatiaľ čakám na potvrdzovací email  >:D  (edit: v emaily sa to tiež objavilo)
A potom s napätím dodanie >:D >:D

Jammo

Quote from: papluh on 15. Marec 2021, 00:09:44
A potom s napätím dodanie >:D >:D

To ano, objednaval som min. tyden (asi stvrtok) 2x Ideas + Amelia ako darcek. Prisiel mi aj potvrdzovaci mail, dnes zvoni kurier DPD a pyta si kod z mailu - len ziadny mail mi od DPD ani Lega neprisiel, ze dorucia balik. Rozbalim balik a tam len 1x Ideas + Amelia. Hned volam na infolinku, poviem c. objednavky, zenska to overi a hned mi povie prepacte, hned vam posielame druhy kus. Pritom bolo zaujimave, ze vo vnutri krabice na nalepke bolo ze Pcs:3. Ale dalo by sa to aj podla vahy balika asi zistit.

papluh

Mozno už je na českom či slovenskom bazoši  >:D a skorej ako tebe došla zásielka  >:D >:D

j.dodo

Uz dava do kosika iba mrkvovy dom...ameliu uz nie. Kupil som modular za takmer 180e

papluh

tak došiel mrkvový dom aj s Améliou  >:D

papluh

Tak VIP odmena čo má/mala* naskočiť v noci na 1.4. - sonda Ulysses má vyzerať takto
Je to teda celý systém ako bol naložený do raketoplánu, nie len koncová sonda.
Uvidíme čím prekvapí celý set, či tam bude aj stojan a napríklad anténky
Očakávať zlato lakované diely keď tieto čo treba nemajú ani v regulérnych setoch bol asi optimizmus.

Pozitívum je že postaviť to v cene za koľko sa to bude predávať online asi nebude problém (okrem plakety, ak to náhodou nebude rovno nálepka)

*ževraj niekomu na helplinke povedali že to preložia na neskôr, ale na LANe nič nieje potvrdené ... že by to bolo na nemenovanej lodi  >:D
[attachimg=1]

mesje

ako to funguje pri tychto setoch, co sa kupuju za vip body, a nie ako bonus k nakupu? Asi tam neni zadarmo shipping, pokial k tomu neprikupim aj nieco dalsie?
a ked neni dost bodov na nakup, da sa doplnit cash?
este som z tej vip sekcie nikdy nic nebral...

papluh

no podla oficiálneho stanoviska to teda nakoniec zatiaľ nebude

samozrejme bez podrobností  >:D

QuoteDue to unexpected circumstances, there is a delay in the release of the space probe VIP reward. We do hope that it will be available soon.

Quote from: mesje on 31. Marec 2021, 19:47:41
ako to funguje pri tychto setoch, co sa kupuju za vip body, a nie ako bonus k nakupu? Asi tam neni zadarmo shipping, pokial k tomu neprikupim aj nieco dalsie?
a ked neni dost bodov na nakup, da sa doplnit cash?
este som z tej vip sekcie nikdy nic nebral...

podla toho aký produkt, ale fyzická odmena (set, minca, klúčenka, taška, poster... ) ide len k nejakej objednávke *, zadá sa to na prvej stránke košíka ako promo kód z emaily alebo zo zonamu použitých bodov vo VIP (bohužial na stránke len jeden na objednávku ** aj vrátane tých zo shopu, kde napríklad sa to naposledy bilo s polybagmi na výber).
Kód má vačšinou platnosť 60 dní, "zaplatením" odmeny VIP bodmi by podľa oficiálneho vyjadrenia ten kus odmeny mal byť v systéme blokovaný (narozdiel do promo ku kúpe)

Body buď máš v tom momente alebo nie. Ani spraviť ti objednávku nepomáha, keďže tie sa pripíšu až pri expedovaní keď sa blokácia na karte zmení na platbu***.

No a potom je tu zákaznícka linka tá dokáže
* spraviť objednávku aj so samotným VIP produktom - napríklad mne sa to stalo keď to zblblo nepridalo, ale sú ľudia ktorý ich presvedčili keď napr kúpili set a o pár dní naskočila nejaká odmena
** ževraj sa niekomu podarilo presvedčiť linku na pridanie 2. promo kódu k hotovej objednávka, podstatné je že táto nemôže byť v stave expedovaná
*** ževraj sa niekomu teraz podarilo presvedčit podporu že keď dnes kúpil set tak mu za to body pripísali hneď pri zavolaní