Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

LEGO Shop@Home (shop.LEGO.com)

Started by KLF, 27. Január 2012, 01:10:53

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Mini Modularne domy (zmensene modely prvych 5 Modularnych domov) su uz v ponuke na LEGO Shope.

http://www.brickset.com/news/article/?ID=2415

drdano

No to je "skvele"...

1. Co mame z toho, ked S@H neshippuje na Slovensko?
2. Velke originaly su rozhodne zaujimavejsie.
3. Skor by ma zaujimalo, kedy a za kolko tento set bude v ponuke napr. na LEGOPARKu...

Ale je zaujimave vidiet, ze z LEGA sa ta ista vec da viac-menej detailne stvarnit v roznych mierkach...
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

MiKeL

Quote from: drdano on 27. Január 2012, 08:52:31
1. Co mame z toho, ked S@H neshippuje na Slovensko?

No a okrem toho je to len pre VIP clenov. Je tu vobec niekto aspon clen? :)

P4tr1cius

Už som to videl aj na eBay.de. Takže určite sa k tomu dostane každý kto len trochu bude chcieť. Ale je ta taký malý "nezmysel".

mesje

Mini modular houses je este vacsia blbost ako Architekture. Povedal by som dokonca, ze este 3x vacsia blbost - lebo  aspon ciastocne sa da pochopit, ze sa vyrobi set, co v zmensenej podobe ma zachytit nejaku znamu stavbu, ale aby sa vyrobil miniset, co ma zobrazovat v mensej podobe iny lego set, tak to je uz totalny nezmysel. Jedine kde je znesitelne akceptovat miniset vacsieho setu, su SW minisety - sice sa mi nepacia, ale pochopim, ze ich niekto moze vyuzit pri nejakej SW scenerii, kde k nejakej megastavbe potrebuje napr. mensie raketky...

MiKeL

tak si si sam odpovedal, naco su mini sety :) a tie sw mam pocit, ze idu do vacsieho extremu a z jedneho modelu je viac ako dve mierky

btw. predpokladam, ze tieto mini modular budu na diely podatatne lacnejsie (okrem fetakov, co musia mat misb  ;D)

Stalker

Quote from: mesje on 24. Máj 2012, 21:32:14
Jaaj, to si mal skor povedat, ze mas moznost dorucovania do Rajky...

Tuto moznost som overoval uz davnejsie, ale nemal som istotu, teraz uz ano. Takze pokial by sa nakup na S@H ozaj oplatil nemal by byt problem urobit spolocny nakup a distribucia v BA je uplne bez problemov.

mesje

Tak to by bolo fajn, najma ak su nejake bonusove figy k objednavkam sa to oplati. Lebo inak maju standardne az vyssie ceny...

swiss villa

No hej. Za obj.nad 55 eur dávajú šeredného minifiga so zeleným xichtom gratis

mesje

predtym davali chromovaneho TC14, to bola o dost lepsia varianta...

swiss villa

Jaj, teraz si uvedomujem, o čom je tu reč. To aj Maďarom už posielajú a Slovensko stále nič? Tak to je ale hanba, ale nie naša.

Anatyt

Preco sa cudujes? Madarsko ma 10 mil. obyvatelov, Slovensko 5.

swiss villa

To sú všetko výhorky. Apropo koľkože má obyvateľov také Luxembursko? Nie viac ako 80 tisíc.

Anatyt

No vidis to - a kupia viac LEGA ako Slovaci. >:D

P4tr1cius

Ale prosím vás, dnes už predsa LEGO nikto nekupuje.