Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Lionove LDD výtvory

Started by liondee, 17. November 2013, 12:32:47

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Launch Fire Station, Classic Town (1995)

KLF

Vzdialene mi to pripomina tento set, ale inak pekna praca! (y) Uz len to zrealizovat! :P

liondee

Tak ten set ma ani nenapadol. Hehe. No realizácia určite bude. Ale bude to nejaký čas trvať. Základ je zohnať baseplate a veľa dielikov :) Vše má svoj čas.

Buďo

Záchranný systém slovakia  ala lego   (y)

liondee

Tak niečo ďalšie :) Toto je nová verzia tohto setu : http://brickset.com/detail/?Set=6697-1 :) Vlastne ako pre 90te roky, aby som bol presnejší  ;)

liondee

A ešte jeden domček  :P

KLF

Buďo

Ten domček je mi silno povedomý , pekne si ho dozdobil  ;)

liondee

Mám rozpracovanu nemocnicu pre 90te roky kedze tam nebola ziadna. Len mam dylema ako to spravit heh. Chcem to pre tuto sanitku : http://brickset.com/detail/?Set=6666-1 :)
Zatial je to asi takto ale furt mi tam daco nesedí  ;D

martinn

ja som si v prvom momente myslel, že tam máš original baseplate, ale potom pozerám, že si si ho musel vyskladať. Škoda, že v LDD nie sú aj tie staré veci. Ale fajn práca - no a k tomu špitálu mám pripomienku - vstup na urgentný príjem je potrebné aby bol prestrešený a dobre osvetlený :-)

Buďo

Na hranu toho prístrešku môže byť nápis nemocnica či hospital a kludne tá stavba môže byť i raz taká veľká pôdorysne .Nemocnice sú obrovské budovy až komplexy v porovnaní s policiou či hasičmi  ;)

martinn

inak, jasne, vedľa dať ďalší baseplate a z eurofondov postaviť prístavbu :-)

liondee

Quote from: martinn on 17. November 2013, 15:36:57
inak, jasne, vedľa dať ďalší baseplate a z eurofondov postaviť prístavbu :-)

Neviem ci poslanci na to prispejú  >:D ;D ;D

MiKeL

Quote from: liondee on 17. November 2013, 16:10:51
Neviem ci poslanci na to prispejú  >:D ;D ;D

urcite neprispeju. budu cakat, ze sa nieco aj im uleje >:D

liondee

Tak som si spravil vlastny Rescue Central :)