10243 - Parisian Restaurant

Started by Izmael10, 05. Október 2013, 11:04:13

« predchádzajúce - ďalšie »

mesje

Radnica sa vymyka vyskou vsetkym modularom. Mne sa tento set zda velkostne podobne ako fire brigade - ten je tiez podorysom cca polovica baseplate. Chcelo by to vidiet nazivo...

drdano

MiKeL - no mne sa to zase az take krpate nezda:

[attachimg=1]
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

SkiFi

tento set ma natolko ocaril ked som to vide laj to vnutro ze aj ked city nezberam uvazujem o kupe .. je to nadherne LEGOve rozpravkovo realne :) krasa .. (y)
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Míla

Quote from: mesje on 06. Október 2013, 01:07:11
Radnica sa vymyka vyskou vsetkym modularom. Mne sa tento set zda velkostne podobne ako fire brigade - ten je tiez podorysom cca polovica baseplate. Chcelo by to vidiet nazivo...

můžeš si zajet do některého Lego muzea a prohlídnout si je, jedno je v Táboře (JČK) a druhé v Praze na národní třídě, jsou od sebe přibližně 100 km, je to hezký celodenní výlet.

MiKeL

Quote from: Míla on 09. Apríl 2014, 21:46:55
můžeš si zajet do některého Lego muzea a prohlídnout si je, jedno je v Táboře (JČK) a druhé v Praze na národní třídě, jsou od sebe přibližně 100 km, je to hezký celodenní výlet.

Pre nasinca aj viacdenny by som po vedal >:D btw. v oktrobri ked to pisal to este ziadne muzeum nemalo ;)

Míla

Fire House je 2009 a Town Hall 2012, datum na mých fotkách s logem Brickdome je z 5. srpna 2012 a hned na první fotce je vidět věž Town Hall v táborském muzeu, jeho komentář je z 6 října loňského roku takže jak to tak vypadá pravda je na mojí straně.

jo tady se můžeš podívat na srovnání těch dvou budov

MiKeL

Bavime sa o Parisian Restaurant, howgh.