EXCLUSIVE / CREATOR EXPERT / 18+ / ICONS

Started by Anatyt, 30. Júl 2012, 20:24:28

« predchádzajúce - ďalšie »

j.dodo

ak sa mozem pridat tak predosle modely ferrari boli porovnatele velke a mali polovicku dielikov a mne osobne sa urcite pacili viac. neviem, preco tento ma byt exclusive, ked vlastne len doplnili sadu modelov z minulosti (n)
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

phoenicis

Mne sa tá F40 celkom páči. Asi si ňou obohatím zbierku :)

yaloo

Istotne si ju prikupim...ak sa mi nieco nebude pacit, doladim. Mam skusenost, ze LEGO to vie tak super nafotit, ale v skutocnosti to nie je ono.

Paliason

Quote from: j.dodo on 26. Jún 2015, 07:36:51
ak sa mozem pridat tak predosle modely ferrari boli porovnatele velke a mali polovicku dielikov a mne osobne sa urcite pacili viac. neviem, preco tento ma byt exclusive, ked vlastne len doplnili sadu modelov z minulosti (n)

dodo, mne tieto predošlé modely pripadajú práveže škaredé...tá FXX je ako tak OK, ale tá F430 Spider/Challenge  je hrozná...jak autíčko z nejakého detského animáku :) ,je to také zjednodušené všetko, narazniky total krabice na ktore dali len nalepky...a tie vytŕčajúce kolesá hnusne vyzerajú. moj názor proste.

j.dodo

kazdemu sa paci nieco... moj prispevok skorej bol o tom, ze sa mi nezdalo ze by to mal byt exclusive set, ale len doplnenie tychto setov predtym.. :-)
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

Paliason

No lenže tématická podkategória RACERS už zanikla, tak pokračovať nemohli...kde by to dali? medzi normálny Creator? alebo mali založiť tému RACERS II ?

Na to čo bolo v minulosti sa nepozerajme...teraz je to v rámci Creator Expert a hotovo. Ide v prvom rade o tie modely a nie či to je exclusive alebo neviem čo...Nikdo nikoho nenúti si to kúpiť: páči sa ti? - ber! / nepáči? -neber! ...jednoduché  8)

KLF

70751 - Temple of Airjitzu

Exkluzivny set zo serie NINJAGO. V predaji od augusta.

P4tr1cius

Človeče, veľmi pekný a zaujímavý set. Cena síce nie je zrovna ľudová, ale prcek to tiež nie je. Za mňa palec hore. Aj krabica je veľmi pekná.

matt251

liondee

Aj ked nie som na NINJAgo tak toto sa mi celkom páči. Hlavne tie domčeky sú celkom štýlové ;)

MiKeL

Pozeram, ze vela ludom sa to aj vzhladom na temu paci, vratane mna.

bedo

Je to super set aj vzhľadom na tie odkazy na tých pôvodných ninjov ale dosť ma prekvapili ty ninjovia teda ich outfit pretože vyzerajú inak ako v poslednej sérii ktorá mala aj animovaný podklad a zároveň sú iný ako ty oficiálny V nových setoch ktorý budú mať podľa všetkého tiež kreslený - animovaný podmaz

mesje

ty vole to co je? Exclusiv ku beznej detskej serii? Necakana, o to prijemnejsia novinka... Vyzera to super a poriadne mohutne, pomaly ako MOC, ani sa mi nechce verit ze to je oficialny lego set... akurat som s nim neratal v lego rozpocte :-(   Akurat ta cena je vyssia ako by sa patrilo - 0,1 eur / brick je vysoky pomer na nelicencovany set, asi pridali za panakov, tych mohlo byt kludne menej, ninjov ma kazdy kopec...
Parada. To by nebolo zle, keby v ramci kazdej serii spravili exkluzivitu, napr v ramci jurassic world, pirates, atd...

LANDSER

Viem si to predstaviť ako Čínsku štvrť v modernom CITY.

martinn

Quote from: KLF on 16. November 2014, 08:57:44
Novy modular - 10246 Detective's Office. Mne osobne sa paci viac ako Parizska restika! (y)
Ľudia, viete mi povedať, načo je pod tým prechodom medzi biliardom a kaderníctvom schovaný ten sud s niečim vo vnútri? + na to kaderníctve tá odklápacia stena a otvor za ňou?