EXCLUSIVE / CREATOR EXPERT / 18+ / ICONS

Started by Anatyt, 30. Júl 2012, 20:24:28

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

papluh

náznak z oficiálneho Twittra 007
https://twitter.com/007/status/1010915453609185280
Doslovne z Goldfinger-a

[attachimg=1] [attachimg=2]

PC CZ

No to potěš koště; jsem zvědav jak tohle aerodynamicky čisté auto převedou do LEGO. Jinak srdcovka; jak jinak...a schvalne jestli bude stribrne. Jinak ma to byt na urovni ecta; nebo spis modelteam ?

KLF

[attachimg=1]

stebynko

papluh

pozvánka na podpisovú akciu v Londýnskom LEGO Store
je tam malý detail a zdá sa že bude nový disk alebo skôr "poklica" ako mala F40ka
no a DB5 je istá  8)
[attachimg=1]

liondee

Na toto auto som fakt zvedavý. Ale do zbierky isto pôjde. Aj keď som dal legu momentálne stop na dobu neurčitú.

stebynko

Na reddite je snimka karty Licence to build aj s vyobrazenim hotoveho modelu auta. Na prvy pohlad, predna strana je na moj vkus dost skosena.

Paliason

Jaj, myslíš ten Trabant krížený s Polonezom? :D Mne sa na ňom pačia akurát disky kolies.

stebynko

Ano, celkovo to chcelo prist s nejakymi novými svetlami. Ale tak k Mini a London busu je to mast have ...

j.dodo

Quote from: stebynko on 09. Júl 2018, 10:01:44
Na reddite je snimka karty Licence to build aj s vyobrazenim hotoveho modelu auta. Na prvy pohlad, predna strana je na moj vkus dost skosena.

podla toho obrazku to vyzera desne.. akoby predok a zadok boli kazde z ineho auta..dufam, ze na zivo to bude vyzerat lepsie
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

PC CZ

Mně to příjde jako Trabant...ale tak já jsem prorokoval že zrovna tohle auto je sakra těžké udělat z LEGO dílů aby to vypadalo pěkně... Kéž by to byl omyl a výsledek byl hezčí...no uvidíme, ale jsem skeptik.... Pokud to bude vypadat jako leaknutém obrázku tak pro mne to tedy rozhodně Must have není :/

Přitom "ponorka", Miník, chrobák, F-40 a Caterham i dvoupatrák jsou pěkné, relativně věrné a rozpoznatelné.

KLF

[attachimg=1]

KLF

10262 - James Bond™ Aston Martin DB5

[attachimg=1]

A teraz toto cudo porovnajte s realnou predlohou a spravte si vlastny zaver.

[attachimg=2]