LOTR & Hobbit

Started by Morandi, 20. Január 2012, 00:58:10

« predchádzajúce - ďalšie »

Morandi

Tento rok maju vyjst Lega s tematikou Pan Prstenov! Tu je prvy obrazok Legolasa! :)

matt251

ako chlapec som o LOTR v legu snival a teraz je to TU ! :o ale pokazia mi to tymi ksichtikmi. I WANT YELLOW! >:(

KLF

No to je dan za licencovane sety... Ale mne osobne ruzove xychty nevadia.

P4tr1cius

Ja sa prikláňam jednoznačne k "ružovým", sú oveľa prirodzenejšie ako "Simpsonovské" hlavy. Myslím, že do budúcna sa dá počítať s tým, že všetky hlavy prejdú do "ružova". Je to prirodzený vývoj, ako každý iný. Keď sa dá niečo zlepšiť, a nestojí to nič navyše, iba blázon by to nezmenil. A k otázke obľúbenosti žltých hláv, ktoré tu máme od začiatku, veľmi silno pochybujem, že by sa s novou farbou nedokázal "zmieriť" čo i len jeden fanúšik lega.

mesje

Zlte hlavy su vec zvyku u fanusikov, preto ich maju radsej, je to klasika. Inak su ale ruzove hlavy prirodzenejsie. A licencovane figy sa mi velmi pacia, nejde len o farbu, ale aj o detailnejsie vykreslenie ksichtov - najma pirati su vymakani v PotC oproti "klonovanym" klasickym pirates.
Inak je divne, ze vobec lego zacalo so zltymi hlavami - je prirodzenejsie dat tomu hned na zaciatok farbu ako maju tvare v realite...

P4tr1cius

Quote from: mesje on 20. Január 2012, 14:45:20
Inak je divne, ze vobec lego zacalo so zltymi hlavami - je prirodzenejsie dat tomu hned na zaciatok farbu ako maju tvare v realite...

Možno zárodky vzniku LEGA sú niekde na ďalekom východe. (samozrejme to berte s veľkou rezervou)

mesje

Ja sa cudujem, ze v dnesnom sialenom multi kulti svete neni na TLC vyvijany tlak, ze su rasisti, ze nema kazdy druhy fig hnedu hlavu alebo sikme oci...

phoenicis

...a možno bola ružová v období vzniku prvého minifiga trošku typickou "dievčenskou" farbou a báli sa, že by tým chlapcov odradili.
Možno preto žltá...

Ináč, ja som osobne viac za žltú, ale pomaly si zvykám i na ten odtieň "ružovej"...

matt251

Quote from: mesje on 20. Január 2012, 15:06:58
Ja sa cudujem, ze v dnesnom sialenom multi kulti svete neni na TLC vyvijany tlak, ze su rasisti, ze nema kazdy druhy fig hnedu hlavu alebo sikme oci...

Zaujimava myslienka  ;)
Ale kde to vyuzijes? jedine v City. Cernosi sa v minulosti pouzivali ako otroci...nevim ci by ludia nadseny kebyze vidia cernochov na  nejakej galere ako vesluju  a nadnimi beha beloch (v nasom pripade zltoch :-) s  bicom:D

ale sme uz riadne OT

KLF

Quote from: mesje on 20. Január 2012, 14:45:20

V dobe, ked zacalo LEGO s minifigurkami, tak malo LEGO 6 farieb. ;) A zlta asi najviac sadla na xychty, kedze uz maxifigy predtym mali zlte hlavy.
A este taka zaujimavost - uz v dobe maxifigov rozlisovali rasy - set 215 (btw. mam ho doma MISB) obsahoval hlavy cervene! ;)

swiss villa

Quote from: P4tr1cius on 20. Január 2012, 12:17:05
....veľmi silno pochybujem, že by sa s novou farbou nedokázal "zmieriť" čo i len jeden fanúšik lega.

No napríklad ja.

P4tr1cius

Quote from: swiss villa on 20. Január 2012, 23:12:32
No napríklad ja.

No tak tebe by to zrovna trvalo trošku dlhšie. Ale aj tak by ti nič iné neostalo. Malá zmena farby hlavy rozhodne nepatrí do kategórie dovodov - končím zajtra so svojou záľubou nadobro.

Anatyt

Nove fotky minifigurok a Gluma!

P4tr1cius

No figy budú teda naozaj luxusné, hlavne teda "temná" strana. U "dobrých" je to bieda, aspoň nové meče. Najviac som zvedavý na veľké sety. Len nech to nieje po vzore PoC, že sety boli na plač, mimo lodí samozrejme.

MiKeL

Neviem preco, ale mam pocit, ze toto uz je strasne znasilnovanie Lega ako takeho. Vobec sa mi to nepaci. (mozno je to tou nechutou k celej tejto teme, ktora vo mne prepukla po strasne namahavom docitani tretieho dielu, ktory bol ale neskutocne roztahany a lepkavy).