Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Inzerat, na ktorom sa zasmejete

Started by Izmael10, 09. Jún 2013, 15:30:28

« predchádzajúce - ďalšie »

STARHAWK

Quote from: mesje on 26. Máj 2015, 11:15:01
ten chlapik sa musel zblaznit... pytat cca 36 000 eur za jednu dioramu strednej velkosti s pomerne beznymi panakmi? Ked to tak nahrubo preratam, tak je to skoro 100 eur na panaka - to je absolutne mimo realitu. Za takuto cenu by sa oplatilo len nejake veldielo s 400 000 kockami z Lipna, ktore vyrazi dych svojou mohutnostou, a nie obycajna armada. Este aj keby dal jednu nulu dole keby tak je to predrazene... to kupi len blazon.

bezne figy to niesu - ma tam modrokabatnikov z casou ked modrokabatnici neboli znovu vydany a ma ich v zachovalom stave.
Pravda je ale ze teraz by tomu cena mala klesnut lebo modrokabatnikov (bledomodrych) vydali znova v pirates 2015, takze by sa to sucasne dalo postavit aj lacnejsie. Novy su este lepsi ako stary a do tej dioramy sa rovnako hodia.
Mozno aj preto to chce predat :)

mesje

Quote from: STARHAWK on 26. Máj 2015, 15:33:29
bezne figy to niesu - ma tam modrokabatnikov z casou ked modrokabatnici neboli znovu vydany a ma ich v zachovalom stave.
Pravda je ale ze teraz by tomu cena mala klesnut lebo modrokabatnikov (bledomodrych) vydali znova v pirates 2015, takze by sa to sucasne dalo postavit aj lacnejsie. Novy su este lepsi ako stary a do tej dioramy sa rovnako hodia.
Mozno aj preto to chce predat :)

Vsak prave, vidali novych modrokabatnikov, tak stari stracaju na ceste. Plus na ten ucel sa da vyuzit aj revolucionar z CMF 10:
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=col10-12
A aj keby tieto alternativy neboli, pochybujem ze ma modrokabatnik cenu 100 eur, ako by vyplyvalo z celkovej ceny...

mesje

toto ma dostalo:

http://deti.bazos.sk/inzerat/51566167/LEGO-Architecture-Marina-Bay-Sands-replika.php

ktory debil vyflakne 165 eur za 600 dielikov, bez navodu, krabice a v podstate vsetkeho, co tvori podstatu architecture... a ked uz teda sa zmierim s tym, ze nemam original a chcem mat aspon stavbu, tak to si vyskladam sam za polovicu... a hlavne v tejto serii nejde len o samotnu stavbu...

STARHAWK

Quote from: mesje on 18. Júl 2015, 01:12:35
toto ma dostalo:

http://deti.bazos.sk/inzerat/51566167/LEGO-Architecture-Marina-Bay-Sands-replika.php

ktory debil vyflakne 165 eur za 600 dielikov, bez navodu, krabice a v podstate vsetkeho, co tvori podstatu architecture... a ked uz teda sa zmierim s tym, ze nemam original a chcem mat aspon stavbu, tak to si vyskladam sam za polovicu... a hlavne v tejto serii nejde len o samotnu stavbu...

suhlas, rozpartovany z BL musi fakt vyst menej a vpodstate tak ho doticny aj ziskal, kedze nema ani len navod origo

KLF

Ja si to tiez postupne vyskladavam z dielikov. Aj LB mi daco pomoze. Len dufam, ze ma to vyjde menej, ako na bazosi. ;)

mesje

Quote from: KLF on 18. Júl 2015, 12:28:18
Ja si to tiez postupne vyskladavam z dielikov. Aj LB mi daco pomoze. Len dufam, ze ma to vyjde menej, ako na bazosi. ;)

myslím že to zvladnes do 60 eur, takže ked spravis dve, tak jedno mozes streliť na bazosi a este aj zarobis :-)

KLF

Som sa pobavil. ;D

GentlemanA15

Ja so špekuloval..že by som mu napísal, že vezmem všetky, či dá zľavu  ;D

mesje

skladovanie ako dovod predaja pri takych malych setoch je fakt sranda.
a dalsia sranda su tie ceny... lietadlo za 400? co ma ale prekvapilo, ze aj bricklink ma nan dost vysoke ceny (vyse 200e) - za obycajne city lietadlo?

KLF

Bolo to najvacsie dopravne lietadlo z LEGA. Rok-dva dozadu som ho aj ja tak nejak predal na BL. Ale 400 je ujete aj za MISB, nieto pouzite.

mesje

Quote from: KLF on 25. Júl 2018, 14:11:27
Bolo to najvacsie dopravne lietadlo z LEGA. Rok-dva dozadu som ho aj ja tak nejak predal na BL. Ale 400 je ujete aj za MISB, nieto pouzite.

mal som pocit, ze city lietadiel je dost vela a furt ich vydavaju, a viac menej sa na seba podobaju... este by som chapal, ak by islo o klasiku bez prednej jednoliatej masky...

Seebo

Tú sanitku mám aj ja a to lietadlo idem nahovoriť kamaráta, nech mi ho predá so všetkým za 20€ a predám za 160€. A aj ten báger myslím, že má, takže idem zarábať 8) ;D

KLF

Dnes mi prisla takato SMSka (kompletna v prilohe). Najprv som sa smial, ze srandista. Ale potom som si uvedomil, ze v podstate ma pravdu a je to skor tragikomedia. Tie ceny su fakt brutalne. Prikladom je tento set za 350 € !!! A co za to dostanete? Nieco, co si ani nevystavite do vitrinky a ani sa s tym neda hrat. Tych 350 € sa da vyuzit 100x lepsie.

KLF

Pekne ma nejaky typek obslahol! ;D
https://deti.bazos.cz/inzerat/100901186/LEGO-Tatra-148-hasicska.php

Moj original: http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=43

Ale nie je to nic nove - na ceskom fore veselo kopiruju moje vlaky... ;) Ale tak sak nemam kopyrajt na to, skor to moze byt pre mna pocta. Len ked uz niekto na tom zaraba, to je take... Lepinovske.

legoholik

tak akoze ta tvoja je ooooo vela, oooo vela krajsia a preciznejsie spracovana....to mozes byt kludny  O0

a inak tipek nie je z lacneho kraja ...nefiem nefiem ci mu to dakto kupi... (n)