Samolepky pre modely na výstavu BB

Started by Paliason, 07. Jún 2013, 15:02:51

« predchádzajúce - ďalšie »

Paliason

Na svoje modely určené na výstavu do Banskej mám porobené samolepky, a chcem sa spýtať vás:

1) či bude dostačujúca kvalita ,ked to vytlačim atramentovou tlaciarňou na obyčajný samolepkový papier? (mal som to tak na starších modeloch a je to také obyčajné, matné 

2) alebo to dať urobiť do reklamnej agentury kvalitnejšie ?

Bude ešte niekto, čo robí modely do BB naliepať vlastné nálepky?

KLF ty máš obehané nejake tieto reklamné firmy som čítal  :) ,tak ak by som mohol ,cez teba to tam nechať potom urobiť vytlačiť...

ale najskor chcem počuť názory či bod 1) alebo 2)

MiKeL

Ja budem urcite davat na orig sety kopie orig samolepiek ;)

KLF

Samolepky pojdem dat ja spravit vsetky. Treba ich mat pripravene v 300 DPI kvalite. Ak chce niekto kopie originalnych - aj to dam spravit.

Paliason

ok, inak ja to mam zatial vo Worde povkladane ako obrazky a tam to mam aj rozmerovo nastavene...neviem ako to robievas ty Rene?

KLF

Robieval som to vo Photoshope, ale staci na to uz aj Microsoft Paint. Idealne je mat to v .PSD, ale myslim, ze staci aj .JPG, alebo .GIF. Podstatne je, aby to bolo v rozliseni 300 DPI.

phoenicis

Tlač nálepok sa rieši spoločne alebo indivindi?

KLF

Ako kto chce, ako je komu lepsie. Kto si to nema kde dat spravit sam, moze poslat mne, ja pojdem dat robit nejake.

KLF

MiKeL

nooo, to co potrebujem je tam kvalitnejsie ako to co som doteraz nasiel, Aj ked som to uz prerobil, asi siahnem po tomto.