LEGO Store

Started by KLF, 20. Apríl 2013, 11:26:59

« predchádzajúce - ďalšie »

Rado

KLF a spol.: odpovedala aktuálna ponuka na stene tomuto?: http://wallofbricks.com/pab-display.php?country=Austria&pab_store_id=135 A spomínate aj ponuku mimo steny. Tieto shopy vo VIE som ešte nenavštívil, z podobných som len videl v jeden v Nemecku či Billunde (ten však nemal ponuku takto prezentovanú a hlavne omnoho širšiu). Btw do pohára ste dieliky aj spájali? (pre väčšiu skladnosť, videl som takéto obrázky na nete)

KLF

Nie, ponuka nezodpovedala tomu zoznamu. Ak to teda nie je pravidelne aktualizovane a teraz je tam uz tato ponuka. Co sa tyka dielov mimo stenu, tak surovo sme si sadli k hraciemu stolu a brali diely odtial. ;) Boli tam take, ake neboli v stene. >:D  Dieliky sme spajali, aj nespajali. Ako prislo. Plates sme spajali. Teda aspon ja - neviem ako chalani.

Rado

KLF, vďaka za info o neaktuálnom zmieného linku, tak to bude len na prekvapenie na mieste :-).

matej

Kolko stoji jeden velky kelimok??

liondee

Quote from: matej on 18. September 2015, 14:42:35

17 aj dáke drobné. Ale musíš ísť do Viedne si nakúpiť :D >:D

Buďo

Quote from: matej on 18. September 2015, 14:42:35

17,99€ velký ,ale ak maš kelimok ,čosi si už kupil a použil pri nákupe ,odratali 0.75€ na kelimok :D

liondee

Foto aj zo včera :)

herb66

New in the Pick a Brick Wall (Donauzentrum Kagran)

in the color as in the picture

White black 

liondee

Vo štvrtok jeden pohár :) / Am Donnerstag, eine Tasse :) (526 dielikov)

STARHAWK

Kua chlapi a co ste nedali vediet ze idete do lego shopu ? Btw ako na hraniciach (boli nejake kontroly)?

herb66

and these in white

(why can't I edit my first entrance?)

Anupew

Koľko stojí jeden pohár (naplnený)?
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

matej

Quote from: Anupew on 26. September 2015, 17:18:36
Koľko stojí jeden pohár (naplnený)?
Mali stoji 9.99€ ked si donesies svoj kelimok(ten isty) tak 9,50€
Velky stoji 17.99€ ked si donesies svoj kelimok tak 17.25€

Liondee zavidim strechy!! Ak by ste tam mali zas cestu tak poprosim na piste. Diky

Anupew

Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.