Všeobecná diskusia o výstavách

Started by MiKeL, 15. Február 2013, 13:14:14

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Ja suhlasím s danyboy-om ,a výstavu v budúcom roku určite podporím  ;)  Vlaky ,ako samostatná expozícia je asi samozrejmosť,MOC-om podla mesta konania (zaleží na veľkosti projektu samozrejme) a stolmi pod mesto / koľajisko ,ked bude treba.Keďže  na výstave v BB bolo drevotriesok dosť ,ale ich podporu si viem predstavit lepšie .

MiKeL

Quote from: danyboy2127 on 20. August 2013, 20:38:36
No, já bych neměl problém!
Ale já myslím, ze KLF a MiKeL by si měli odpočinout. S BB měli práci
Nebo se mílím? Jako jestli se mílím s tím odpočinkem.  >:D

Mylis. Mna este len caka praca okolo domu. Vystava bola oproti tomu malina ;)

Quote from: mesje on 20. August 2013, 19:29:10
A co tak skusit nieco mensie este tento rok? Ze by sa pripadne veci z BB alebo ich cast rovno tam previezla? Ide o to ze by sme potom splnili podmienky na vlastny lugbulk. Chapem ze je to narocne, ale je trochu skoda ked nam vyjde vystava len raz do roka a unikne nam vzdy lugbulk... Mohlo by ist vyslovene o minivystavu.
Quote from: KLF on 20. August 2013, 19:44:28
Ja osobne neviem o aku vystavu ide a silne prepokladam, ze ani Mikel. Nik nas neoslovil. Ak nas niekto oslovi a BUDEME MAT CO VYSTAVOVAT, tak kludne.

Neviem ani ja o nicom. Viem len o moznosti na buduci rok.

Uvazoval som o tom aj ja, ze po skonceni v BB by sa aspon modely ludi co su z BA vystavili niekde na tyzden v BA, len by sa to previezlo. ALE!!!! Kto by tie priestory vybavil? Ako Rene pisal, pred vianocami bude mat robotu sam so sebou. Ja uz teraz sa citim ako vycucany rezanec a to ma este caka kopa makacky okolo domu, okrem chodenia do prace.

liondee

Tiez tento rok uz do nicoho nepojdem. Nie ze by som nechcel, ale nie je cas. Teraz mi to vyslo ze som mal 3 tyzdne dovolenku. Z toho tyzden som skladal lego doma v TN a tyzden som bol kazdy den v muzeu v BB a pripravoval to tam aj zo zamestnancami muzea. Takze ma to aj dost vystavilo. Buduci rok tiez zalezi ako mi daju dovolenku a ci sa budem moct zucastnit aj ked by som rad, kedze uz teraz viem ake sety mi pribudnu do zbierky Classic Town :)

mesje

no co uz... jedine ze by sa pocitalo za vystavu aj vylozenie par modelov vo vyklade dracika :-))

martinn

Najbližšie by som mohol poskytnúť moje Classic Town, dva plagáty a nejaké propagačné materiály. Pre mňa najideálnejšie miesto na výstavu BA, alebo NR. Ak by bol záujem a časovo by mi to vychádzalo, vedel by som vyrobiť k vybraným setom okolie + pozadie (mesto - potápanie, prístav a pod...)

MiKeL

Quote from: mesje on 20. August 2013, 23:58:24
no co uz... jedine ze by sa pocitalo za vystavu aj vylozenie par modelov vo vyklade dracika :-))

A mozno aj ano. Ked som volal s Beyerom, tak vravel, ze to nemusi byt nic velke. Ako priklad uviedol vystavku v dakej kniznici. Takze ak to vies vybavit....

liondee

Quote from: martinn on 21. August 2013, 08:22:20
Najbližšie by som mohol poskytnúť moje Classic Town, dva plagáty a nejaké propagačné materiály. Pre mňa najideálnejšie miesto na výstavu BA, alebo NR. Ak by bol záujem a časovo by mi to vychádzalo, vedel by som vyrobiť k vybraným setom okolie + pozadie (mesto - potápanie, prístav a pod...)

S Tebou počítam určite  ;)

Paliason

ja by som tiež nemal problém budúci rok ísť znovu do nejakej výstavy ak sa mám takto zatial predbežne vyjadriť.

phoenicis

Ak bude čas, rád sa pridám i ja. Môžte teda so mnou počítať - i s väčšou SW sekciou ;)

KLF

Takze nasa najblzisia vystava by sa mala konat v termine od zaciatku juna do polovice augusta 2014. V najblzisich dnoch zverejnime podrobnejsie info, sme v stadiu rokovania.

phoenicis

Podstatné: všetko za sklom alebo v dostatočnej vzdialenosti od návštevníkov (nie ako SW počas vernisáže s deckami prevísajúcimi ponad zábrany a lepiace sa na stoly s modelmi :P ).

KLF

Jasne, kludne piste aj dalsie navrhy!

Buďo

V meste sme mali len jednu veternú elektrareň, čo tak atomovú na okraji mesta?

KLF

Myslel som skor podnety organizacneho charakteru k rokovaniam o nasledujucej vystave. ;) Ale ano - mozme sa tu kludne bavit aj o pripadnych exponatoch. Ja osobne by som chcel nejake interaktivne hry pre deti na mieste. Samozrejme postavene z LEGA. Mesto (kolajisko) mozme zvacsovat tiez - myslim, ze mame na to, aby sme robili fakt VELKE kolajiska. ;) Ale aj tam mame rezervy - o 4-wide sekciu sa nebojim - tam mame vdaka Dominovi dobre naslapnute, ale 6-wide sekciu musime zlepsit, mame tam aj hluche miesta. Atomka by nebola zla Budo, ale kto ju spravi? Teba caka narocnejsia vyzva! ;)

mesje

No ked atomku, tak potom Cernobyl - tam by sa dali pridat kostry, zombici, rozni mutanti a nadrozmerne zeleniny :-)
K organizacnej stranke - bol by som za skorsi datum, aby bola sanca stihnut aj druhu vystavu. Uz sa opakujem, ale skoda by bolo nevyuzit sancu na lugbulk.