Tesco

Started by GentlemanA15, 16. November 2012, 11:33:18

« predchádzajúce - ďalšie »

Marian21x

Tak TESCO sa vratilo cenami na 20-23% zlavy, po 50kach ani stopy. Cize to bola asi len vikendova akcia.

martinn

V tescu ide lego ako mandarinky za boľševika. Celkom fajn ceny, ale už nie je veľa z čoho vyberať. Ja som kúpil zopár setov na dieliky.

GentlemanA15

Gratulujem...hento zelené volcáno vozidlo nám ako posledné chýba do skompletizovania série  (y)

KLF

Martinn a CITY??? :o Zem sa zacala opacne tocit?!

martinn

Quote from: KLF on 30. December 2017, 09:56:09
Martinn a CITY??? :o Zem sa zacala opacne tocit?!

Mal som zlú nočnú - jedna náročná resuscitácia a jeden zrazený vlakom, tak som si potreboval urobiť radosť.

Quote from: GentlemanA15 on 30. December 2017, 09:45:05
Gratulujem...hento zelené volcáno vozidlo nám ako posledné chýba do skompletizovania série  (y)

Odporúčam, to rameno a kameň je nezmysel samozrejme ale ratrac ako taký je celkom schopný. ja ho idem prerobiť.

duroduro

Quote from: martinn on 30. December 2017, 14:34:16
Mal som zlú nočnú - jedna náročná resuscitácia a jeden zrazený vlakom, tak som si potreboval urobiť radosť.

Odporúčam, to rameno a kameň je nezmysel samozrejme ale ratrac ako taký je celkom schopný. ja ho idem prerobiť.

Statistika ?  100%?  50%? 0%?

martinn

mesje

Uz chyba len aby si duroduro vypytal fotografie...

papluh

jak pred hurikánom
a niekto si stavá poriadny Alcatraz ... alebo zásobu pre bazoš či BL (ak sa spoznáte tak  ::) )

smoox

tesco nr o 18.00

papluh

Na Kamennom to bola tento týždeň mizéria, ktovie či sa už nepripravujú
https://reality.etrend.sk/realitny-biznis/tesco-predava-obchodny-dom-my-na-kamennom-namesti.html

mesje

Quote from: papluh on 05. Marec 2018, 10:11:36
Na Kamennom to bola tento týždeň mizéria, ktovie či sa už nepripravujú
https://reality.etrend.sk/realitny-biznis/tesco-predava-obchodny-dom-my-na-kamennom-namesti.html

Fasa. Nechapem ten obchodak ma tradiciu este z cias priora, ked to bol tusim jediny obchodny dom v BA, a aj dnes tam chodia ludia a nielen z centra, hoci inak vsetko vysavaju velke obchodne centra...
Este nech krachne toysrus a tymto tempom to skonci nakoniec tak, ze budeme radi nakupovat v alltoys za katalog+10% a budeme este radi, ze je to menej ako v azii...

KLF

Co tam po hrackach, ale obavam sa ze ked to kupi novy investor (toto slovo u mna uz zacina byt nadavkou), tak ten cely komplex zbura. Pritom by tento komplex (stary a novy PRIOR + hotel Kyjev) mal byt vyhlaseny za kulturnu pamiatku! Ked uz TOTO mozu vyhlasit kulturnou pamiatkou, tak tento komplex si to zasluzi urcite viac.

mesje

Ani, zburat to bude velka motivacia, namiesto takej nizkej budovy tam moze byt 10 poschodovy nakupny kolos...

papluh

Tak Tesco predáva aj obchody v ČR a je úplne jasné že Prior by potreboval investície. Je otázne či by sa im v danej konfigurácii vrátili.
Čo sa týka prerobenia na nákupné centrum, to tiež nemusí byť úplne lukratívne, neďaleko je etablovaná Eurovea a pribudne autobusová stanica, obe s oveľa väčšou automobilovou dostupnosťou a väčšou flexibilitou priestorov nezaťaženou pamiatkármi a pod...