IDEAS

Started by KLF, 15. Január 2012, 15:09:14

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Quote from: papluh on 28. Jún 2018, 15:48:56
Tak a je tu Volton
https://brickset.com/article/36957/voltron-at-last!

21311 Voltron
2321 dielov
cena US$179.99 / £159,99 / 179,99€ / 1499DKK / AU$ 289,99 / CA$ 229.99
VIP od 23. júla inak 1. Augusta pre LEGO Shop/Store  (niektoré online retail obchody majú od októbra)
veľkosť robota  40cm x 14cm x 21cm (ma škatuli je 45cm výška x 22 šírka  8) )

Tématicky ani mne až tak nič nehovorí ,no set v celku pekný . Určite si nájde kupcov na trhu . Páči sa mi hlavne ,že témou je niekde upne inde než ,ako ide TLG .V rôznych témach ktoré sú i boli roboti sa objavili ale nič touto podobné. A o to v ideas ide  ;)

papluh

video stavby a transformácie, treba preskočiť kecy na cca 5:30
sú tam nálepky čísel robotov, dizajnér písal, že je to preto aby sa dala spraviť japonská aj americká verzia (s a bez, aj keď dve sady tiles, potlačená a nepotlačená by boli lepšie...a drahšie )
Inak, všimnite si pri transformácii, že čierny robolev si "obuje" žltého a modrého ... strčením nôh do ich prdelí  >:D

papluh

Designer video

papluh

Ak by niekto chcel návod na Space Shuttle ktorý neprešiel Ideas
https://www.eurobricks.com/forum/index.php?/forums/topic/152554-moc-lego-ideas-space-shuttle-saturn-v-scale/&page=4&tab=comments#comment-2982304
Dá sa tam dočítať, že niektoré diely ktoré majú viac alternatív boli vybrané pretože ich už má, napr klipy ...

KLF

Super, dik! (y)  Len na dotvorenie modelu do dokonalosti by to chcelo este nutny samolepkovy arsik.

[attachimg=1]

Buďo

Vydarený Space Shuttle  (y)  Nálepky ako čerešnička na torte  :)

papluh

mesje

myslim, ze z tohto kola vybrali najlepsie... stromove stavby dobre posobia nazivo (vid ewok village) a flinstoni su klasika...
za mna v tomto kole maximalna spokojnost...

martinn

Tá motorka by bola krajšia a modulár tiež.  Stavba na strome - neviem k akej téme to je a flinstone mi moc nehovorí :-) ale tak koľlo ľudí, toľko chutí.

sylmer

Dom na strome určite áno, ten by som si vedela aj v práci na stôl vyložiť  :P A to sa zatial žiadnemu legu nepodarilo okrem jednoho malého kúska.

PC CZ

Jabadabadůůůůů. Flintstounovci budou super a jestli ten dům udělají jako Forestmany....

PC CZ

KLF

Dufal som v motorku, ale strom je tiez fajn. Boli tam horsie veci. Flinstonovci... neviem ci to dnesnym deckam daco povie, ja som to pozeraval ako decko. Zaujimave toto ich vracanie sa do serialov z 80. - 90. rokov. Nech spravia Knight Ridera a mozeme sa bavit. O0

Quote from: sylmer on 04. Október 2018, 21:23:38
A to sa zatial žiadnemu legu nepodarilo okrem jednoho malého kúska.

Kvet? ;)

mesje

Quote from: martinn on 04. Október 2018, 21:10:13
Tá motorka by bola krajšia a modulár tiež. 

tak modulary je asi nerealne ze ich daju do ideas... motorka je fajn, ale auta a motorky su na hrane, presiel caterham, ale kopu aut skrtli, a motorka je v technic... nejako som s tymito setmi neratal, ze by presli, a podla toho to hodnotim...

killco

Perfektný výber. Za Flinstonovcov som aj hlasoval. Teším sa.