Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

10228 - Haunted House

Started by KLF, 05. September 2012, 10:16:57

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

MiKeL

Ach tie nalepky. Nie je ich vela, ale vacsina na dieloch, ktore sa zvykli potlacat (tiles). Minimalne tie platne som cakal, ze budu riesene inac  (n)

mesje

ach jaj, tento set je uplna pecka, a pre mna kral poslednych rokov a v historickej top 3... nikdy som nedufal v cokolvek strasidelne v legu, a zrazu cely paradny modular dom...

Morandi

Quote from: mesje on 05. September 2012, 17:45:24
ach jaj, tento set je uplna pecka, a pre mna kral poslednych rokov a v historickej top 3... nikdy som nedufal v cokolvek strasidelne v legu, a zrazu cely paradny modular dom...

No modular to nie je. :P A ktore su tie 2 dalsie v tvojej top 3? :D

mesje

Quote from: Morandi on 05. September 2012, 19:32:23
No modular to nie je. :P A ktore su tie 2 dalsie v tvojej top 3? :D

Tak ale je to taky modular styl - ziadna blbost bez zadnych stien na hranie pre deti...
dalsie v top 3 je taj mahal, a treti set do partie este neviem co by sa hodilo...

dolfy3

kúpiť to k modulárom či nekúpiť podla mňa sa to k modulárnym nehodí poradte ..... dakujem

KLF

Tak Modular to urcite nie je, nie je to ani zaradene k tym domom. Hodit sa to do ulice z modularov tiez nehodi - nezodpoveda to realite. Ale ak sa s tym chces hrat na strasidla, tak v pohode. Dom je to pekny!

swiss villa

Ktovie koľko toho vyrobia, a ako dlho to bude na trhu. Ten dom má na to stať sa zberateľským kúskom. Aby to o pár rokov s cenou nespravilo niečo podobné ako dnes s Harry Potter cintorínom.

mesje

Quote from: swiss villa on 04. Október 2012, 08:13:27
Ktovie koľko toho vyrobia, a ako dlho to bude na trhu. Ten dom má na to stať sa zberateľským kúskom. Aby to o pár rokov s cenou nespravilo niečo podobné ako dnes s Harry Potter cintorínom.

to ano. Je to dost vynimocna zalezitost a netradicna...

salamio

Můžu potvrdit. Navíc se mi ten set loni na podzim celkem hodil do okna.

matej

salamio

Díky :-)
Něco podobného dáváme za okno tak 3x ročně - ještě na Vánoce a v létě. Aspoň mají kolemjdoucí děti radost :-)