SMYTHS (ex Toys'Я'Us)

Started by mesje, 03. August 2012, 00:08:03

« predchádzajúce - ďalšie »

Neymar

Ak by som si objednal 3 tie sady, dostal by som ešte jednu sadu ako promo, keďže je to nad 40€?  Neviete ako to funguje?

papluh

Quote from: Neymar on 08. September 2017, 15:50:52
Ak by som si objednal 3 tie sady, dostal by som ešte jednu sadu ako promo, keďže je to nad 40€?  Neviete ako to funguje?
Kým ešte tí Batman-i boli online tak sa dal dať do košíka len jeden, jeho cenu ti automaticky vypočítalo podľa toho čo bolo v košíku, buď 14,99 alebo 0.
Asi podobn to bude aj pri ostatných setoch na ďalšie 3 týždne.
V predajni to záleží na konkrétnych ľuďoch tam, na PromoBricks sa chválili že dostali aj 4 kusy, vo Viedni buď neboli alebo to obmedzovali a viazali na kúpu iných setov.

Marian21x

Viem, že je to nepravdepodobné, ale ak by niekto nechcel z tejto sady toho Batman/Rimana, tak by som vymenil buď zo zberateľských figúrok (mám aj staršie sady k dispozícii) alebo za dačo iné. Mám toho dosť doma, tak sa určite dohodneme.  :)

killco

Nemá niekto tú batman sadu na predaj za rozumnú cenu?

Kupujete tam niekto online? Na Rakúskom mi píše že posielajú len do Rakúska a Talianska. Na nemeckom zasa len holandsko, polsko, belgicko. Dokonca pri registrácii mi to neponúklo vôbec ani našu národnosť. A potom že rovnocenná Európska únia. Neviete mi niekto kúpiť tie dve aktuálne sady čo majú?

Marian21x

Dnes bola inak v ToysRUs možnosť poskladať si mini ninjago chrám a boli aj dáke zľavy na ninjago sety, inak nič zaujímavé. Minifigov nemali už ani jeden box, ževraj po skončení akcie dali zvyšné boxy s minifigmi do predaja a hneď boli preč. Ak by ste niekto mali náhodou zvyšné ninjago, mám na výmenu city sériu.

killco

Tak už majú bricktober aj Poliaci. Prečo doprdele nie je tento reťazec aj u nás. Už som mohol byť milionárom. Dúfam len že nabudú taký chrapúňi ako Nemci a potlačia cenu na BL dole.

http://www.toysrus.pl/toys/browse/_/N-104810

PS: Nezbehneme z Čadce do Bialska???

STARHAWK

to je tak 1h tam 1h spet. Ale podla obrazku tam maju vraj transformerov co dost zhanam
Je v tom Bialsku nejaky vecsi TRU ci len neco male ?

killco

Taký malý obchodík v tom Gemini centre, kde bola aj tá veľká Lego výstava pred časom. 1h+1h+1h by to asi bolo. To je dosť. Žial bližšie ku mne nikde obchod nemajú.

papluh

Už sa to prenieslo aj na anglický TRU.
V skratke, lokalne TRU má dlhy voči matke, neboli (aj kvôli tomu) v profite, obchody klesajú na úkor univerzálnych reťazcov a online predaja, chcú zatvárať horšie predajne (cca 30%) a reštrukturalizovať. Štátny fond na príspevky ktorý vyberá na penzie chce od nich dorovnať do výšky ktorá im pripadá a nedodržiavajú ju, na to nemajú peniaze. Ak sa nedohodnú zatvoria to komplet.
https://www.theguardian.com/business/2017/dec/04/toys-r-us-close-uk-stores
https://www.theguardian.com/business/2017/dec/18/toys-r-us-faces-collapse-with-loss-of-3500-uk-jobs

mesje

tak dufam, ze rakusky TRU je nezavisly, resp nema dlhy voci matke, lebo by ho bola fakt skoda....

papluh

Nedal by som veľa za to, že tiež spláca nejaké "knowhow" matke do USA...

papluh

papluh

Podľa správ je už anglická pobočka TRU na predaj a európske ju majú nasledovať. Dokonca nejaký termín je už na konci tohoto mesiaca keď potrebujú prachy.
Zaujímavosťou je že z USA idú správy od Mattel-u aj Hasbro, že Vianočné predaje neboli dobré...
https://www.theguardian.com/business/2018/feb/08/more-than-3000-british-jobs-at-risk-as-toys-r-us-uk-is-put-up-for-sale

papluh

Takže to už vyzerá na kolaps
- Americké obchody budú zrušené, ľudia už dostali oznam o konci v priebehu týždňa, zlomok možno prejde pod Kanadu
- Veľká Británia tiež zaviera - dokonca tam boli aj nejaké zľavy, na reddite sa objavila fotka 10 UCS Falconov vykúpených za -25% keď sa chválil dobrácky a prospešný reseller, ktorí to určite predá pod cenu ľudom ktorí ho nevedia zohnať...
- nordické krajiny ako Dánsko, Švédsko, ... sú len frančíza pre firmu čo má aj inú veľkú sieť BR a zostávajú, pod akým menom sa nevie

- pre nás najbližšie - Nemecko a Rakúsko (so Švajčiarskom jeden trh) sú na predaj, to najskôr znamená že na to nebudú tak zle vidia šancu na odkup, lebo u iných krajín (Francúzsko,Španielsko...) sa píše že najprv musia zhodnotiť situáciu a potom sa uvidí či predaj/likvidácia. Tak či onak zmena sa chystá aj tu.
Otázne je či po zmene majiteľa budú mať taký istý prístup k LEGO sortimentu.