Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Sariel

Started by mirec, 10. November 2023, 12:02:18

« predchádzajúce - ďalšie »

mirec

Tak a jeden z najvacsich LEGO Youtuberov Sariel dostal "po prstoch" od LEGOLANDu. Co vy na jeho status?
Ja som to nebol!!!

Frco

To meno mi nieco hovori, ale inak nic. A preco teda zrusili s nim spolupracu? Mal nejake kontroverzne recenzie? Teda, "kontroverzne" podla standartov TLG  ;) ?

muffin

Sariel bol dlhodobo dosť kritický k recenzovaným setom občas nie veľmi diplomatickým spôsobom, preto som sa aj trochu divil, že mu to stále prechádza a každoročne mu posielajú ďalšie a ďalšie várky setov. Netvrdím, že by mal iba chváliť, ale viac krát to bolo dosť za čiarou konštruktívnej kritiky.

Ale či toto bol dôvod, to vie len TLG.

papluh

Nestíham  hladať odkazy popri nahánačkách ku zajtrajšej inštalácii výkladu, tak skôr ako sa to tu utrhne aspoň rýchlo. Keď bude kľud sa k tomu vrátim.

Sorry, ale chlapec dosť manipuluje alebo je naozaj bez reflexie.
Možno v samotnom ozname o vylučení nebol dôvod, ale už bol pár týždňov/mesiacov v podmienke s tým že nemohol písať na LAN fórum a prísľubom že pri najbližšom pravidelnom prehodnocovaní komunít sa jeho prípadom budú zaoberať.  A on veľmi dobre vedel ktorá jeho aktivita mu to vyslúžila. A nebolo to jeho prvé upozornenie. A recenzie to neboli, ale jeho správanie.