Výstava TatraLUG Trnava 2024 (16.-17.3.2024)

Started by Jago, 24. Október 2023, 19:27:16

« predchádzajúce - ďalšie »

Jago

Aj v roku 2024 plánujeme víkendovú výstavu v Trnave v priestoroch Mariánskej sály. Termín zatiaľ nie je stanovený, predpokladaný termín je po ukončení Alltoys, takže asi v marci 2024. Celá akcia by bola v réžii TatraLUGu. 

Exponáty - Lego city, Technic, vlaky, castle, piráti, GBC + väčšie MOCi, ...  + hracie boxy

Priestory máme už vyskúšané, takže dá sa to zvládnuť postaviť za cca 6 hodín (najviac trvá mesto), inštalácia by bola už v piatok v priebehu dňa (nebudeme tým pádom začínať večer a robiť do noci) Prosím vystavovateľov najmä z okolia TT a BA.

Zatiaľ nie je nič potvrdené, ale budem rád, ak si tradíciu trnavských výstav udržíme.

jayor

rad opet pridem, neviem ci stiham mat moj MOC komplet ked tak by som mohol priniest len ninjago draky kedze mali minule uspech :D

jaro.marek

Tiež by som sa pridal. Jeden víkend v marci mám už obsadený, snáď to nebude práve tento.

kamil

Rad sa pridam a poskytnem cokolvek z mojich lego zasob.

Buďo

Pridám sa , len neviem sľúbiť niečo novo postavené ;-)

walrus

kamil

V Marianskej sale bolo celkom dost miesta.
Preto po konzultaciach s Mikelom a Jagom vyzyvam stavitelov, aby sa pridali k stavbe a vystave dalsich MicroCITY modulov a pomohli tak vytvorit mestecko. Doteraz sme to mali vystavene iba raz, tusim v Novej bani. Takze by to bolo nieco nove pre ludi z tejto lokality Slovenska.

Zaujemcov prosim aby sa nahlasovali v tomto vlakne a uviedli aj pocet baseplate, ktore zaplnia ich moduly.

V konzultaciach na temu MC mozeme pokracovat vo vlakne pre MicroCITY: http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=1821.0

Jago

Termín výstavy bude 16.-17.3.2024. Chystať stoly a inštalovať sa môže v piatok, 15.3. už od rána.

Jago

Hľadáme exponáty do sekcie Disney - máme teraz set Kamera - 100 rokov. Nemáte ešte niečo tematické?

papluh

No Disney hrad je v stave ako padol pri prenose na stôl ešte minulý rok  >:D

Teoreticky bude k dispozícii aspoň Frozen časť diorámy z výkladu (hrad a okolie bez Inst-ovej obludy)

skmaand

Čaute,

rád by som sa pridal. Som z okresu Kežmarok. Nevystavoval som od covidu a na Slovensku ešte vôbec.
Ponúkam mestskú štvrť z MOC modulárov. Rozmer cca 80x80cm ( pohľadovo zo všetkých strán ) alebo ulica dlhá cca 2 metre ( pohľad z jednej strany ). Ako doplnky vlastné autá a nejaké figúrky. Tiež to môže byť súčasť väčšieho mesta alebo koľajiska.

matej

Výstavu prídem podporiť, donesiem castle dioramu šírka 25cm dĺžka 80cm možno donesiem aj ďalšiu dioramu.
Ak niekto potrebuje nejaké dieliky napíšte mi vopred zoznam (číslo, farba a počet ks) skúsim pohľadať.
Ja potrebujem 8x16 alebo 8x8 plate zelené.

SkiFi

Ak sa zmesti tak tam odpremierujem aj novy moc. 60x80 cm . zoberiem a uvidime ci sa niekde zmesti ak nie ostane v kufri.
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space