Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava 2023 (3-5.2.2023 )

Started by Jago, 06. Január 2023, 22:12:43

« predchádzajúce - ďalšie »

Jago

Od 3.2. do 5.2.2023 bude v Trnave akcia Festival hier, hračiek a zábavy, na ktorom je možné vystavovať a prezentovať TatraLUG.sk.
Na tejto akcii sme už mali v minulosti zastúpenie trikrát. V minulosti sme tam dávali hlavne boxy a vlaky, teraz by sme toho vystavovali viac.

Ja by som dával opäť vlaky a Technic, Jaro Marek by dával GBC, Papluh Technic, moduláry...
Ak by sa Buďo zapojil, tak si požičiame jeho vlaky. Prosím členov, ktorí by mohli a boli ochotní požičať najmä veľké Technic + iné veci, ktoré sú ľahko zbaliteľné a prenosné, nech napíšu do témy.
Bolo by to podobné, ako na Dni otvorených dverí TTSK - http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=2705.0 a Dni rodiny v Trnave http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=2690.0

Prosím vyjadrite sa mi čo najskôr k výstave, aby som vedel, s kým môžem rátať a koľko priestoru budeme potrebovať.
Náklady na PHM budú preplatené.

Vo februári chystáme v Trnave ešte jednu akciu - väčšiu víkendovú výstavu TatraLugu, takže vystavené veci sa môžu rovno nechať v Trnave.

jayor

cau, je zaujem aj len o origo sety nemusia byt MOCy ?

Buďo

Rad sa zapojím .
Treba len povedať koľko vlakov chcete . 
Len rušne / konkrétnu súpravu / všetko aj so schodkovými  poličkami (rozmer pôdorysu 100cm x 300cm)
Taktiež viem ponúknuť bytovku (aspoň jednu) .
Dojdem nainštalovať , pripadne strážiť na nejakú smenu / deň .

MiKeL

Z technic mam este poskladane (ale chystam sa uz rozobrat) volvo nakladac 42030 a mercedes arocs 42043. Celkom velky a lahko prenositelny je aj maxi fig 3723 s vlajkou. Osobne sa zucastnit nebudem moct, mam ten vikend uz nieco.

kamil

Ahoj.

Mozem poskytnut cokolvek co mam a co ma zmysel pre tuto akciu (technic nemam).
Ak je treba, tak v nedelu 5.2. mozem aj strazit.

Jago

Quote from: MiKeL on 07. Január 2023, 18:01:19
Z technic mam este poskladane (ale chystam sa uz rozobrat) volvo nakladac 42030 a mercedes arocs 42043. Celkom velky a lahko prenositelny je aj maxi fig 3723 s vlajkou. Osobne sa zucastnit nebudem moct, mam ten vikend uz nieco.

Volvo a Arocs máme. Ten Maxifig by bol fajn.

Neviem ešte, koľko miesta budeme mať na tejto akcii, ale skôr by som dával veci, ktoré sa ľahko prevezú a vystavia. Podstatnejšia bude pre nás výstava v Trnave koncom februára, na tú sa musíme nachystať viac.

jayor

Ja by som vedel doniest ninjago zahrady, haunted house, apocalypseburg, ucs sandcrawler, cloud city, R2, ucs Slave 1, sikmu ulicku alebo 20 ninjago drakov :D

Jammo

Z novších Technic mam poskladane Bugatti 42083, Porsche 42096, Volvo 42114, Liebherr 42100
Potom ak staršie Technic

Inst

Ja môžem poskytnúť Sci-fi helmu, sci-fi drobnosti a chodiaci hrad (ten je na jeden base plate).

matej

Chcel som ponúknuť city ale ako čítam asi by to nebolo vhodne, jedine moje elektricky a hasičské auta, pripadne na druhu výstavu aj city môžem prispieť...

Jago

Budene mať miesto na poschodí, takže sa môžeme rozložiť s viacerými vecami, pretože je to väčšia plocha.

Prednostne by som dával ale veci, ktoré sú ľahko zbaliteľné - veľké Technic, MOCi, vlaky.

Matej veci do mesta by sme využili skôr na tú neskoršiu akciu v Trnave - tam rozložíme aj Lego mesto

astronomix

Mozem pozicat vesmirne veci:

Saturn V
Apollo 11 - mesacny lander
Raketoplan Discovery + Hubblov teleskop

Jago

Ahojte, finálne sme dohodnutí na exponátoch. Ďakujem všetkým, čo ponúkli veci, budeme to na túto akciu ale obsadzovať prioritne podľa dostupnosti a dovozu. To, čo teraz nevyužijeme z ponúkaných modelov by sme ale využili v marci v Trnave, kedy toho budeme potrebovať oveľa viac, ako tento víkend. Je možné, že teraz nebudeme mať dosť stolov, tak ani všetko nepoužijeme.

Buďo - vlaky a bannery TatraLUG (vyzdvihne Kamil v piatok ráno po ceste do TT)
Jago - vlaky a Technic - Volvo nakladač, Mercedes Arocs, Crawler 4x4, Mindstorms
Jaro.Marek - GBC, Technic modely
Papluh - Technic modely, Disney, Dinosaury, vitrínky
kamil - Creator autá + Mimoni + Friends

Inštalácia - piatok od cca 7:45 (podľa toho ako otvoria budovu)

Stráženie:
Piatok - Jago, Kamil, Jaro.Marek, Papluh, Michaela (poobede)
Sobota - Jago, Buďo, Michaela, Jaro.Marek
Nedeľa - Jago, Michaela, Kamil, Jaro.Marek

Akcia prebieha:
Piatok: 9:00 - 12:00 a potom 15:00 - 20:00
Sobota: 10:00 - 20:00
Nedeľa: 13:00 - 18:00 (následne balenie exponátov)

prikladám aktuálny plagát, kde je aj naše logo

papluh

Jedna foto z kľudnej chvílky, takého oka búrky po odchode školákov a pred príchodom verejnosti :D

[attachimg=1]

Jago

Naša sekcia na festivale má úspech, kopa ľudí pri nás zastavuje a pýta sa na veci. Pri exponatoch, boxoch a Duplo kútiku sú stále ľudia.
Fotky nahráme dodatočne, musím ich na PC komprimovat na menšiu veľkosť