Collectable Minifigures

Started by Anatyt, 13. Júl 2012, 16:38:08

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Uz su na trhu v Europe, cize v najblizsom case by sa mali objavit aj u nas. Su uz aj v Polsku: http://www.brickset.com/news/article/?ID=3772

mathy

Som na tomto fore novy  :) ,
no tieto minifigy nezbieram ale v ked si pozeram lego katalog
tak sa pri nich pozastavim, a tieto sa mi zdaju asi najhorsie so vsetkych serii,
ale uvazujem ze ci si z BL nekupim tu seriu britskeho olympijskeho tymu
O0

P4tr1cius

Tak tu vitaj medzi nami.
S tou poslednou sériou, to máš úplnú pravdu. Je asi najslabšia, resp. určite patrí medzi najhoršie. Séria predtým bola brutálne nabitá kvalitou - Azték, Karkulka, Čierny rytier, Poseidon, Hipík, IT chlapec, Škót, .... . Proste bola to paráda.

Ale zase realisticky - nemohli sme predsa čakať, že táto séria (8) prekoná tu predchádzajúcu, a stále to bude iba lepšie, ako tá predošlá. Na toto už sme poniektorí dávno preč zo školy.  ;D

Izmael10

Ktoré ho CM figa (1-8 séria) máte najviac kusov?

U mňa je to Riman (6.séria) - 28ks.

frantoka

phoenicis

Socha slobody (6. séria) - 1ks

MiKeL

Quote from: phoenicis on 31. August 2012, 10:46:44
Socha slobody (6. séria) - 1ks

Pan bude asi zberatel :) Si nazbieral  >:D

phoenicis

Je to jediná figúrka, ktorá ma oslovila natoľko, že som si ju kúpil a to som uvažoval ešte o niektorých. Pravdepodobne však upustím od zbierania, pretože tých figúrok je fakt mnoho... :P

P.S.: Môj príspevok berte len ako SPAM. ...ale vyjadril som sa k otázke...  ;D

MiKeL

v usa idu v obchode po 2.99 usd, takze ocakavam, ze dalsie serie aj u nas stupnu na podobnu cenu v eur

phoenicis

Quote from: MiKeL on 22. Október 2012, 18:22:12
v usa idu v obchode po 2.99 usd, takze ocakavam, ze dalsie serie aj u nas stupnu na podobnu cenu v eur

Nuž, zatiaľ v Dráčiku za 2.49,- €, ale predpokladám, že vyššie (v Dráčiku) nepôjdu.

MiKeL

aktualne asi nie, myslel som buducorocne, 9+

phoenicis

Quote from: MiKeL on 22. Október 2012, 20:50:24
aktualne asi nie, myslel som buducorocne, 9+

Ach, jasne  :)) sorry  ::)

Apofis

Páni, ak by ste niekto do svojej zbierky potrebovali Kovbojské dievča s lasom, tak ho mile rád posuniem za nákupnú cenu, kúpil som si ho viacmenej zo srandy raz večer v Tescu. 

MiKeL

[attachimg=1]