Napodobeniny

Started by GentlemanA15, 07. Júl 2012, 10:38:04

« predchádzajúce - ďalšie »

Peto

Lego velmi doplati na sjostnately management...to, co TLG trva pol roka cinania zvladnu do mesiaca...ak ma niekto v TLG dobry model, predpokladam, ze je zdlhave schvalovanie, ci sa to oplati a ci to bude ziskove.....a cinania pridu a hned to zacnu vyrabat...a tato byrokracia bude smrtelna ked sa TLG nezobudi a nebude vyrabat viac druhov za mensi zisk. Tu je este par pikosiek od velkeho tahaca po zltu ponorku od Beatles:

mesje

Keby nebolo tych zlodejin a kopirovaciek, tak to berem ako zdravu konkurenciu. Kludne by mohli skupit navody od ludi v Ideas a vydavat veci popri legu.
Evidentne nemaju problem okamzite vrhnut kopu veci do vyroby a za dobru cenu chrlit roznorode sety. Ked to clovek vidi, fakt to TLG posobi zbytocne tazkopadne. So svetoznamostou ich znacky a kapacitami by nemali mat problem rozsirit sortiment a zlepsit distribuciu. Lebo tymto sikmakom sa dari najma pre tazkopadnost TLG. Preco sa napr tak masovo nekopiruju mobily? Lebo samsung a dalsi zaplavili celu aziu lacnymi vlastnymi vyrobkami, a cinani bojuju "normalne" - cez vlastne znacky huawei a ceny. Iste vela veci ukradli od inych (to ale aj samsung), ale v konecnom dosledku funguju vedla seba v pohode a bojuju cenami, co je v konecnom dosledku plus pre zakaznika.

bedo

LEPIN MA UCS REPUBLIC CRUISER ZO SW ?????? WATAF***K  :o :o

https://www.aliexpress.com/store/product/Lepin-05077-Genuine-Star-War-Series-The-UCS-Rupblic-Star-Destroyer-Cruiser-ST04-Set-Building-Blocks/2341261_32797357030.html

Este taka poznamka ku tomu tanku na predchadzajucej strane - ide o Sovietksy model KV-2 a málokto vie že sa NAOZAJ RALIZOVAL  ;D boli dokončené 2 až 3 ks - všetky s iniciatývou na podporu Moskvy - prvý sa zlomil v polke ked išiel cez kopec  ;D ;D potom ten šrot odiahli - zlepšili podvozok a poslali naspak
Bohužial "druhý" tank s omylom odstrelil zadnou vežou tú prednú  ;D ;D ;D a vyhodil do vzduchu zásobu nábojov (toto sa reálne stalo sú o tom záznamy ) a o tretej verzii sa moc nevie  -ani neni potvrdené či bola dokončená nato niekde použitá - i ked existujú správy že bola dokonca nasadená v ednom boji ale zničili ju...  :oldman:

papluh

bedo

To nevravim ale teraz si ho mozes kupit  ;D

LANDSER

KV - 2 bol úplne iný tank https://sk.wikipedia.org/wiki/KV-2

bedo

Quote from: LANDSER on 03. Jún 2017, 10:05:35
KV - 2 bol úplne iný tankhttps://sk.wikipedia.org/wiki/KV-2

Nie nie ... sakra je to Soviet KV-VI Behemoth alebo sa dá nájst aj pod označením russian land battleship z tohto konceptu vychádzali aj Nacisti pri dizajne P.1000 Ratte (sorry za tu KV-2 neviem preco som sa tak preklikol)

Peto

Tak este tu je par ukazok bojovej techniky. Ale uz ti ryzojedi predavaju fake lego nove sety ktore sa tu este ani nedaju kupit!!!!!

KLF

A teraz mi povedzte, kde vzali konstrukciu toho modreho trucku??

mesje

Priemyselna spionaz...stacilo podmaznut chlapika v tlaciarni navodov, alebo hackli kompy.
Tu vidno, ze to utajovanie obrazkov nema az taky vyznam - jednak samotny obrazok nestaci na zmaknutie celeho stavebneho postupu, a jednak si cinania aj tak najdu svoju cestu...

papluh

Si zober, že niekto z tlačiarne dal net obrázky krabíc nových SW setov. Len tak, zadarmo a pocit, že to bol prvý. A teraz si zober, že takýmto ľuďom niekto ponúkne peniaze.  Nehovoriac napr o tom, že keď som bol v Billunde v júni 2014, tak tam práve balili Volvo 350F, ktoré malo ísť do predaja až v auguste. Tj cca o tokomto čase už museli mať natlačené návody a krabice. Tak isto nemajú sklady na to držať to všetko takmer do augusta, tj z fabriky to ide distribútorom. Takže čím ďalej tým viac ľudí, nehovoriac o tom, že rozrezať krabicu a potiahnuť papeirový návod je ľahšie ako zobrať ju celú.
No a potom je tu možnosť, že sa dostanú priamo k digitálnym zdrojom cez nejaký hack, od istého času to nieje len priamo v TLG.

bedo

WOW toto bude mozno normalne vojna  :oldman: - ale tie tanky su proste uplne super  (y)

martinn

Quote from: bedo on 03. Jún 2017, 11:48:55
WOW toto bude mozno normalne vojna  :oldman: - ale tie tanky su proste uplne super  (y)

Ach jaj tie tanky a vojny.... :-(  (n)

bedo

Quote from: martinn on 03. Jún 2017, 11:51:15
Ach jaj tie tanky a vojny.... :-(  (n)

Ej tak som to nemyslel Martinn  :D mal som skor na mysli serioznejsiu setovu/cenovu prestrelku  ;) ktora by mohla byt hooodne v náš prospech

KLF

Quote from: bedo on 03. Jún 2017, 12:17:05
mal som skor na mysli serioznejsiu setovu/cenovu prestrelku  ;) ktora by mohla byt hooodne v náš prospech

Cim? Si myslis, ze TLG zacne zlacnovat? ;D