Fantázia v kockách ukrytá - Nová Baňa (16.9.2020 - 25.6.2021)

Started by KLF, 01. Marec 2019, 11:33:28

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Takze ubytko mame len na baraku a tam je moznost prespatia tak 5-6 ludi. Ja idem v sobotu teda len na otocku.

MiKeL

liondee

No ja by som rád prespal. Ale otázne je ako to bude s odvozom exponátov, kto to bude viesť a kedy. Zas to vyzerá že sa budem musieť naháňať jak jebnutý, čo ma fakt už nebaví. Ale tak mesto som vystavil teraz už posledný krát.

KLF

No jedna dodavka by Ta mala pockat, ak to nestihnes za 1 den zlozit. Zial kapacity na prespatie su obmedzene. A preco si mesto vystavil poslednykrat? Ved ma uspech. Ze sa dlho rozklada a sklada? Tak je velke, tak samozrejme.

matej

Bude ešte 1 miesto v nejakom aute z nedele do BA?
Pripadne v sobotu do BA.
Díky

muffin

Takže kto vlastne prespáva? Nech viem, či si riešiť nejakú alternatívu, alebo sa zmestíme.

kamil

Quote from: matej on 15. Jún 2021, 06:35:10
Bude ešte 1 miesto v nejakom aute z nedele do BA?
Pripadne v sobotu do BA.
Díky

Matej, v sobotu smerom z Novej Bane do BA mam 1 miesto volne (Dominik prespava).
Tak ta mozem zobrat ak  chces.

KLF

Na sobotnu rozoberacku zarezervujem obed v pizzerke niekedy na 12:00. Dame v ramci toho obeda aj daku rec co a ako dalej s vystavami, chatami, atd. Kto chce ist nech sa prihlasi, aby som mal presny pocet.

phoenicis

Quote from: KLF on 16. Jún 2021, 12:41:49
Na sobotnu rozoberacku zarezervujem obed v pizzerke niekedy na 12:00. Dame v ramci toho obeda aj daku rec co a ako dalej s vystavami, chatami, atd. Kto chce ist nech sa prihlasi, aby som mal presny pocet.

Hlásim 2 miesta ku stolu v pizzerke na sobotu.

papluh

matej

Pripájam sa k obedu v sobotu. Kto teda pôjde druhou dodávkou? Rád by som prespal a pomohol naložiť druhu dodávku. :)

Jago

muffin

Ja to pravdepodobne na tú 12tu nestihnem, ibaže by sa mi podarilo vyraziť z domu pred ôsmou.