Tekovské kocky II - Levice (7.6. - 1.9. 2019)

Started by KLF, 01. Marec 2019, 11:28:30

« predchádzajúce - ďalšie »

14miro14

Tu je foto noviniek, mohol by som aj všetky staré MOC-y poskytnúť.
Veľká Tatra zatiaľ na podperách ale rozhodol som sa že bude len trojnápravová a viac ako creator model. Aby mi prehnaná funkčnosť nenarúšala design.

Noro

Dokonceny mercedes MP3.

phoenicis

Paliason

Quote from: 14miro14 on 02. Apríl 2019, 10:17:56
Tu je foto noviniek, mohol by som aj všetky staré MOC-y poskytnúť.
Veľká Tatra zatiaľ na podperách ale rozhodol som sa že bude len trojnápravová a viac ako creator model. Aby mi prehnaná funkčnosť nenarúšala design.

Miro, malý detail by som ti vypichol: šírka podvalníku na tej tvojej súprave by mi pasovala na 7 (možno aj 8 ) studov pri tejto mierke. O trochu šírší by mal byť proste voči šírke tých dvoch Tatier.

Velkú Tatru už som čakal, že dáš hotovú  :)

Quote from: Noro on 02. Apríl 2019, 21:35:58
Dokonceny mercedes MP3.

Parádny model, poznám - holanďan JAAP ho má na svedomí.
Obstarávacia suma za diely na celú tu súpravu aj s tým podvalníkom, sa určite blíži asi k štvor-cifernému číslu... ?
Ale ako paráda, aj tie zvyšné ...(žeriavy, bager)

Toto ked sa tam rozloží, + veci od Buďa, odomňa, a dalšie MOCy od iných, tak to je plné na doraz, oficial sety možu ostať doma  :oldman:

KLF

Quote from: Paliason on 04. Apríl 2019, 16:32:34
Toto ked sa tam rozloží, + veci od Buďa, odomňa, a dalšie MOCy od iných, tak to je plné na doraz, oficial sety možu ostať doma  :oldman:

No inak tiez to tak tentoraz vidim. ;) Prvykrat by sme si asi vystacili s MOCmi, co je uctihodne! Ale rozhodne potrebujeme aj nieco pre dievcata, cize Fabuland a nejaky Friends musia byt. A samozrejme nejaka ta historia.

Noro

Hej cena bola vysoka ale oplatilo sa.je to krasny model a super konstrukcia.nelutujem tie peniaze za vsetky modeli.budem len rad ak to budem vediet vystavi.

TOME

super že bude vela MOCov  ;) Scania bude tiez k dispo, (akurat vykucham PF ) a Jeep je stale nazive, aj som ho chcel uz rozlozit, mam zalostne malo casu na Lego  :(

Diankosaurus

Quote from: Praetor on 04. Marec 2019, 07:11:58
Kto sa podujme na Románsky kostol v Kalinčiakove...   :oldman:
Chcela by som sa spytat ci uz niekto pracuje na tom kostole.  :) ked som pozerala okolie Levic, hned mi kostol padol do oka.

KLF

Diankosaurus

Zajtra pozriem ci mam aspon zaklad dielov na manipulaciu.  ;)

Noro

liebherr uz mam tiez dokonceny.

KLF

Plagat k vystave.

MiKeL

KLF

papluh

a teraz kto zoženie tie staré témy ?  >:D  Legoredo, Aquazone,...