sila MOCe a emoce 2017... ;)

Started by Praetor, 01. Január 2017, 00:01:16

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Tak to sa hecni s tym organom! >:D

Praetor

Micro panoráma Popradu tesne pred dokončením...  :P

KLF

To uplne napravo je co? A chyba mi tam elektraren Tatranska galeria. ;) Ci to nie je vyznamna dominanta PP?

Praetor

Quote from: KLF on 05. Október 2017, 22:18:23
To uplne napravo je co? A chyba mi tam elektraren Tatranska galeria. ;) Ci to nie je vyznamna dominanta PP?

Napravo je OC Forum Poprad a TG neziskala dostatocny pocet hlasov na to aby sa realizovala... ;)

Foto: zľava nemocnica, námestie s fontánou a Ev. kostol. vedľa Rim.-kat. kostol a OC Fórum

Praetor

Nemocnica Poprad -také to klasické porovnanie realita vs Lego...  ;)

Praetor

OC Forum PP...

Praetor

Rím.-kat. kostol Poprad...

Praetor

Evanjelický kostol Poprad...

Praetor

A ešte jeden letecky záber na celok...  8)

sami2001

Vieš čo robíš - obdiv a rešpekt  (y) ;)!

Hacislav

Respekt, máš tu kopu pěkných MOC a k tomu hromadu motivace pro ostatní Afoly k stavění.  (y)
můj BL shop: Brick Ring

Praetor

Quote from: Hacislav on 11. November 2017, 21:58:18
Respekt, máš tu kopu pěkných MOC a k tomu hromadu motivace pro ostatní Afoly k stavění.  (y)

Vďaka za uznanie. Často počúvam ze ľudia majú aj priestor na stavbu aj cas aj diely aj ešte nejake volne financie len nevedia co... U mňa je to presne naopak. Aktuálne nemám nic z toho co som vymenoval no zato nápadov mam do vagóna...  ;D

Praetor

Tak a je tu zrejme posledný tohoročný MOC, ktorý je spojený s obdobím, ktoré sa blíži a to sú vianoce...
Takže vianočné trhy na námestí v Spišskej Sobote - stánky, pódium a vianočný vláčik a tak trochu už stihlo aj nasnežiť...  ^-^