Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Samiho zbierka MOCov :)

Started by sami2001, 02. September 2016, 23:00:14

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Pekné dielka , je dobre predvedené , že i z málo dielov sa dá tvoriť  (y) Len tak ďalej !  :)

sami2001

Dík  :)). Aj ty staváš občas takéto menšie MOCi :)?

Buďo

V poslednej dobe nie , bo práveže makám na Trenčianskom hrade  ;) Posledný malý moc som spravil minulý rok a to konkrétne lokomotívu Albatros .

sami2001

Tak s tým hradom držím palce  ;). Tú lokomomotívu si pamätám myslím že som jej dal hlas :).

TUKE

Pekne a tie stop-motion videa si pozrieme na youtube ?  ^-^
..lega nie je nikdy dosť! :)

KLF

Na Tvoj vek celkom pekne modely. Vidno, ze mas talent. (y)

Praetor

Pekne stavby, veľmi sa mi páči ten drak Festus....  (y) Len tak ďalej...  ;)

sami2001

Ďakujem za pochvalu  ::) a tie stop-motion videá mám len v tablete (naštastie  :)) )

sami2001

12. Rytierova cesta lesom

sami2001

Díkes :)! Takéto dačo podobné by som chcel skúsiť aj vo väčšom a aj s dákou budovou ;)

sami2001

13. "Dýka"
Mohlo by to vyzerať aj lepšie ale ... nechcelo sa mi :) . Osobne si myslím že tento nápad je tak trochu hlúposť  :))

KLF

Hlupost to nie je, ale odfotit si to mohol ciste na tej podlahe - lepsie by to vyniklo. A cepel by som mozno skusil nejak naznacit ostru.

sami2001

Hej zišlo by sa spraviť to ostrejšie  ;) ale to by som už spravil inší meč/dýku najskôr meč Jona Snowa a tomu by som sa aj viac venoval :)

sami2001

14. "Deadly robot"

sami2001

15. I don't know