Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

NeLEGO úspechy našich členov :)

Started by Administrator, 01. Apríl 2016, 15:35:24

« predchádzajúce - ďalšie »

Administrator

Buda tu vsetci pozname, ako skveleho stavitela. Ale malokto asi vie, ze sa iste obdobie v zivote venoval aj umeleckej tvorbe. ;) A prave toto jeho dielo sa teraz dockalo vystavy. Bude sa konat v Pohronskom muzeu v Novej Bani od 4.4. do 6.5. 2016.

GRATULUJEME BUDO!  (y)

[attach=1]

liondee

Gratulujem aj ja Budovi. Toto je úspech. Mali by sme si spraviť výlet do NB a obzrieť si to tam ;)

Anupew

Porozmyslam ja mam do N. B. priamo bus. ;D
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

KLF

1. maja (nedela) by sme mohli ist pozriet. ;) Spojili by sme to aj s navstevou dobrej, vyskusanej restiky v NB. Bol by zaujem?

MiKeL

No ja mozem len buduci vikend (idealne nedela). Ale vsak nikde nie je napisane, ze musime ist spolu ;) Prilis kratka je ta vystava, resp. v pre mna zlom termine.

KLF

Skvely den so skvelymi ludmi! Fakt bolo super a dakujeme aj p. riaditelke Pohronskeho muzea ze nas osobne previedla komplet celym muzeom aj nad ramec pracovnej doby! (y) Celkovo bolo fakt super! ;)
Ucast:  Janicko+1, matt251+Majka, GentlemanA15+Dianka, Jammo+Budo+KLF. ;)

[attach=1]

Jammo

prehliadka sice bola trosku dlhsia - ale aspon sme sa dozvedeli vela novych veci  :D
ale bolo super  (y) (y) (y)

liondee

Super Martin. Inak ten chalan vedľa Teba chodí k nám na obed :)

Buďo

Gratuluem Martinn ! Vyžiadalo si to mnoho úsila a trpezlivosti  (y) (y)
Nie raz si nemohol dojsť na sešnu bo si na tomto makal .

RESPECT !

duroduro

Quote from: liondee on 17. December 2019, 14:36:09
Super Martin. Inak ten chalan vedľa Teba chodí k nám na obed :)
Tak mu nabuduce aj nalej z ploskacky... :)) :))

Ty vole LAMPY, to je konicek.
A ne jak my -  trapne LEGO co maju v kazdom druhom obchode.
Aky je naklad?
Sponzori a kolko?

KLF

Quote from: duroduro on 17. December 2019, 17:41:39
A ne jak my -  trapne LEGO co maju v kazdom druhom obchode.

To "druhom" by som smelo vynechal...

MiKeL

Gratulujem Martin. Ked si kupim vytlacok, zozenies mi podpisy autorov?

martinn

Vďaka, je za tým veľa práce, ale verím, že sa knižka bude páčiť. Áno kamarát andrej chodí na stavebnú na obedy, robí tam. Mikel, jasne podpisy budú. Knižka sa bude dať kúpiť v kníhkupectvách na fakultách STU a cez e-shop vydavateľstva. Náklad je cca 300ks, financovala to STU, ja som kupoval nejaké fotografie a nejaké som sa zavazal že dám za odpllatu knižku po vydaní.