42056 - Porsche 911 GT3 RS

Started by KLF, 28. Január 2016, 13:54:17

« predchádzajúce - ďalšie »

mesje

Quote from: papluh on 13. Máj 2016, 16:17:21
Porsche unboxing teaser
http://www.autobild.de/videos/video-lego-porsche-911-gt3-rs-2016-9157773.html

no chlapci z TLG vedia, ako predat takyto luxusny vyrobok za luxusnu cenu...
podla mna vsetky exclusives/UCS sety by mali byt povinne takto balene, pekne plastove vnutra ako za starych cias - lebo vyvalit 200-300 ecok za set, kde sa valaju nahadzane sacky, to je fakt setrenie na nepravom mieste. Taketo balenie je efektne, a naklady su tak 3-4 eura naviac...
aspon ze uz davaju navody a nalepky zabelene s kartonom proti pokrceniu, lebo minule ma skoro vystrelo, odbalit maersk vlak a vidiet ohnute a odlepujuce nalepky, to je drzost pri tej cene co za to pytaju. Nehovoriac o tom, ze tie sady nalepok by mali davat aj 2, aby bola 1 rezervna do buducna, ked sa zacnu odlepovat.

KLF

Quote from: mesje on 13. Máj 2016, 16:31:51
pekne plastove vnutra ako za starych cias

Ved ale toto nema plastove vnutro...

mesje

Quote from: KLF on 13. Máj 2016, 17:01:46
Ved ale toto nema plastove vnutro...

tak tvrdy papier, nechytaj ma za slovicka :-)
proste dobre to vyzera, tie kolesa pekne ulozene, ziadne nahadzanie do skatule, ma z toho clovek dobry pocit...

KLF

Ak ma pekne balenie stat 100e (co asi stoji), tak to mozem okaslat! Kludne nech je to vnutri nahadzane, samolepky a navody v tvrdom obale a nech to stoji 200e.

mesje

tak samozrejme som myslel pekne balenie za povodnu cenu...
ked je nieco exclusive, a uz ma aj exclusive cenu, tak je psou povinnostou dat tomu balenie na urovni...
hocaka sprosta plastova hracka z ciny za par eur je zabalena v plaste a zadrotovana...

papluh

Ďalší unboxing
-Vidieť lepšie knihu, nalepky aj potlačené oblúkové panely
-Som zvedavý, či to Lego shop tiež pošle v kartóne bez polstrovania bublinami

KLF

papluh

som zvedavý kto si stihne zaregistrovať ten ich kód :D  >:D

drdano

No je to celkom slusne velke... len dufam, ze sa k nam dostane aspon par kusov, lebo ak to zase vykupia kseftari, tak som skoncil...
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

mesje

Quote from: drdano on 26. Máj 2016, 19:31:03
No je to celkom slusne velke... len dufam, ze sa k nam dostane aspon par kusov, lebo ak to zase vykupia kseftari, tak som skoncil...

k nam sa asi nedostane nic, to je prilisna exkluzivitka... ak to niekto naozaj chce, netreba spekulovat, ale objednat napriamo cez SaH a co najskor... idealne v prvy den, a potom je jedno co urobia kseftari...

mirec

Mozno to znie amatersky ale ako sa to robi? Nakolko sa nedalo objednavat na Slovensko lebo sme asi menejcenni pre nich...
Ja som to nebol!!!

Anupew

Staci mat znameho u susedov ( okrem UA asi). A ten nech ti objedna a prevezme.
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

drdano

Ludia vy ste uzasni, vy si myslite, ze kazdy tu ma znamych v zahranici? Ja nemam... Odpoved typu "staci mat znameho v zahranici" mi znie ako vysmech - "ja mam a ty nie - haha - mas smolu"... Ak chcete poradit niekomu, ako sa da bez komplikacii k takemuto setu dostat, tak poprosim konstruktivne - mat znameho v zahranici snad polovici z nas nepomoze, lebo jednoducho nemame nikoho takeho... Toto je mozno otazka aj na nasho ambasadora - ake su vyhliadky do buducnosti v tejto veci - ci mozeme niekedy ocakavat moznost objednavat zo S@H aj k nam, prip. ine moznosti....
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

mirec

Ja sa Vam hlboko ospravedlnujem, ale patrim medzi tych par vyvolenych na Slovensku, co nema znamych v zahranici. Ako tu citam, tak je to velmi velka rarita, takze ak niekto chce, mozem mu poslat svoju fotku s venovanim od toho, kto nema nikoho v zahranici...
Ja som to nebol!!!