Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

MOCi v me moci 2016... :)

Started by Praetor, 23. Január 2016, 01:45:15

« predchádzajúce - ďalšie »

misoku

Praetor

NEW OLD CASTLE BLACK AND RED SERIES!  >:D Tak sa to stihlo, foto priamo z TN... Moja predstava ako by vyzerali Castle Minifig pred rokom 1978 v mojej obľúbenej farebnej kombinácii... Osadené do scény z prepracovaných setov 6074, 6083, 6040, 6041, 6035, 6062, 6059 a nestihol som ešte 6067 čo ma trochu mrzí... Ale snaha bola...  ;)

matt251

chvalil som v TN , chvalim aj tu  (y) (y)

Praetor

kamil

Old castle sety sa mi v originalnych farbach pacia viac ako toto, ale rytieri v cierno cervenej kombinacii mozu byt.

Od teba sa mi velmi pacil rimsky tabor  (y) k nemu si zverejnil iba par fotiek.

Praetor

Originál ničím nenahradis, kedže ale do toho nechcem veľa investovat a mám veľa čiernych a červených dielikov tak som to vyskladal... Je to len taká hra farieb...  ;) Na foto tábora sa ešte pracuje, mam teraz málo času....

Praetor

Tak zatiaľ aspoň celkový záber na rímsky tábor, detaily ešte pridám...  ;) Text v popiske: Výsledný model rímskeho tábora je doteraz moja najväčšia vlastná stavba. Vychádza zo všeobecných poznatkov o rímskej armáde a stavaný je len podľa mojej fantázie, keďže miesto tábora je dodnes neznáme. Veľkosť modelu je 130x40 cm a skladá sa z približne 3500 dielikov a 50 minifigúrok. Príprava stavby a zabezpečenie potrebných dielikov trvala asi pol roka, samotná stavba trvala 60 hodín. Do modelu je zakomponovaných aj niekoľko vtipných scén pre pobavenie napr. vojak si opeká špekačku a pod.. Celá scéna má evokovať posledné minúty tesne pred západom slnka a ponáranie sa do nebezpečnej noci...

KLF

Zaber mierne zhora by bol ovela lepsi - takto to nevynikne do priestoru. ;) Ale musim povedat, ze je to pekne. Chvalim aj, ze si sa vyhral s pozadim! (y)

martinn

pekná fotka pripomína mi to staré poctivé legodiorámy z katalógov

matt251

Ja stale nemozem z toho pozadia.  ;D ;D ;D ;D

Quote from: martinn on 18. Október 2016, 18:57:17
pekná fotka pripomína mi to staré poctivé legodiorámy z katalógov

si to veru vystihol  (y)

Praetor

Inak pozadie je panorama z hry minecraft trošku prispôsobená...  ;)

Praetor

Tak a myslím že teraz tu dávam už kompletne všetko... Škoda že na foto to vyzerá menšie ako je naozaj, ale to platí väčšinou, preto odporúčam jednoznačne všetky veci čo sú v TN vystavené vidieť naživo...  ;)

GRIFFIN93

poprosim vysvetlenie k scene 8 - co to tam ti dvaja robia ???

pripomina mi to scenu z filmu Slunce, seno a jahody: "Tato, a nemelo by to bejt vobracene?"

inac velmi pekny MOC, gratulujem - este by som tam dorobil tu lavku, co je "v rici"

Praetor

Inak som ti ani nestihol poďakovať za super ubytko, takže veľká vďaka ešte raz!
V scenke oficiálne baba z roztopase strkla do chlapíka a ten padá do blata medzi prasatá...  ;)
Ale lego je o fantázii tak nechávam na kazdeho čo ho napadne...  :D

MMX

Ten old castle je uplne najviac  (y)