GHOSTBUSTERS

Started by Danybůjek, 11. November 2015, 17:31:40

« predchádzajúce - ďalšie »

mesje

Quote from: papluh on 06. Február 2016, 12:10:44
First order Tie Fighter vs. UCS Tie Fighter

to je ale standarny set vs. UCS, to je v pohode a je to zamerane na trochu odlisne cielove skupiny...

papluh

Tak Ideas Ecto-1 je tiež výstavný set ako niektoré UCSka (zrovna Tie kvôli veľkosti a váhe moc hrací nieje) a tento je jasne hrací (viď sedenie pre 4, otvárací kufor, ...).
Aj keď Ideas Ecto-1 je stále o dosť pevnejší ako napr DeLorean, tak moc na hranie nieje.

legoholik

Quote from: KLF on 05. Február 2016, 18:35:58
Novy Ghostbusters set - Ecto1 & Ecto2 z noveho filmu.

z noveho filmu?...nieco mi uslo?.....inak podla mna nic moc auticko.....neviem no velmi sa mi nepaci...ale to je len moj subjektivny skromny nazor samozrejme... O0

MiKeL

Quote from: legoholik on 09. Február 2016, 08:47:36
z noveho filmu?...nieco mi uslo?.....inak podla mna nic moc auticko.....neviem no velmi sa mi nepaci...ale to je len moj subjektivny skromny nazor samozrejme... O0

Este ti neuslo

Anupew

Neviete niekto koľko váži Gostbusters HQ v MISB stave? Chcem objednávať zo zahraničia, len neviem váhu balíka či by sa mi to nepredražilo. ::)
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

mesje

Quote from: Anupew on 08. Marec 2016, 00:46:25
Neviete niekto koľko váži Gostbusters HQ v MISB stave? Chcem objednávať zo zahraničia, len neviem váhu balíka či by sa mi to nepredražilo. ::)

http://alpha.bricklink.com/pages/clone/catalogitem.page?S=75827-1#T=S&O={}

6,4 kg- tj dobre zabalene bude mat 8 kg, hrozi mozno aj viac, kedze je to velka krabica.

matt251

Quote from: Anupew on 08. Marec 2016, 00:46:25

daj si poslat bez brabice a navodu a mas o  1,9 kg menej  >:D

Anupew

Aj tak je to vela. Cakal son tak 5-6 kg. Nuz tak budem objednavat od nas zo SR. Na tej vahe by som oreplatil vela.

legoholik

Quote from: Anupew on 08. Marec 2016, 14:37:35
Aj tak je to vela. Cakal son tak 5-6 kg. Nuz tak budem objednavat od nas zo SR. Na tej vahe by som oreplatil vela.

vazil som to na kuchynskej (nie digitalnej) vahe a je to naozaj v nerozbalenom stave 6,4  kg. inak ja som to zohnal vdaka www.Brickpark.sk  O0

Anupew

Tak HQ postavene. Je to "macek" ako sa patri. Ale samozrejme ako pri kazdom mojom stavani mi zahadne zostali pomerne velke dieli ( rozhodne sa nejedna o nahradne dieli) diel placka 3×2 siva ci biely stlpik 1×3... Tvl este ze som nesiel za architekta, to by dopadlo. ;D >:D

Quote from: Anupew on 23. Marec 2016, 06:58:28
Tak HQ postavene. Je to "macek" ako sa patri. Ale samozrejme ako pri kazdom mojom stavani mi zahadne zostali pomerne velke dieli ( rozhodne sa nejedna o nahradne dieli) diel placka 3×2 siva ci biely stlpik 1×3... Tvl este ze som nesiel za architekta, to by dopadlo. ;D >:D
Este taka perlicka. Pri stavani zeriavu mi diely zase chybali ( neboli stratene). Tak som ho rozobral a znovu postavil a uz bolo vsetko ok  ;D

Artemis

;D Ako byvaly student architektury, ocenujem tvoj humor  ;D

Kolega si tiez kupil ten Headquarters, videl som nazivo, naozaj poriadne velke to je.

Anupew

Hmm takze po rekapitulacii stavby som zistil ze TLG urobilo chybu v zozname dielikov. Ten biely stlpik 1×3 v sete ani nemal byt. Namiesto neho mal byt dielik 235701 ( biela rohova kocka, 13. kus). Lol "soudruzi z Danska urobili chybu" ;D Este stastie ze zrovna toto je ten dielik co mam v zasobe.

bedo

Ked už je reč o GHOSTBUSTERS , teší sa tu niekto na ten nový film??? ja som zatial nikoho nepočul povedat že by sa na to chystal ist ani nič ine ...

GentlemanA15

Quote from: bedo on 30. Marec 2016, 09:40:50
Ked už je reč o GHOSTBUSTERS , teší sa tu niekto na ten nový film??? ja som zatial nikoho nepočul povedat že by sa na to chystal ist ani nič ine ...

GB1 a 2 mám rád, ale nechystám sa - nezájem.

KLF