Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

STAR WARS

Started by Morandi, 13. Marec 2012, 18:04:34

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Najvacsie LEGO vsetkych cias prichadza! Od leta:

75313 UCS Death Star – 799,99 USD (11000 dielov)

mesje

ufff, tak to je uctihodny pocet dielikov....
nevies ci to bude Death Star I alebo Death star II (tzv. nedostavana) ?
a pri DS I su zase varianty "barbie" dom (tj uz tretia verzia), alebo plna gula - tak ako vyzera v skutocnosti...
dufam v tu poslednu moznost, po ktorej som dlho volal... dava tomu nadej pocet dielikov...

KLF

Tak su to len dohady, aj ked bez vetrika sa ani listok na strome nepohne. ;)

mesje

jasne, zatial z toho nevedia nic povedat...
najvacsiu logiku by mala "odklapacia" hviezda smrti  - navonok ucelena ako ma byt, a ked sa chce decko pohrat, otvori si nejaky panel... tym uspokoja decka aj afolov...

GentlemanA15

Quote from: KLF on 05. Január 2021, 13:17:57
Najvacsie LEGO vsetkych cias prichadza! Od leta:

75313 UCS Death Star – 799,99 USD (11000 dielov)

Žena ma zabije  :-X  ;D

mesje

Začni tajne dávať bokom prachy a potom povedz, že to bolo v super zľave za stovku, alebo čorka :-)

MiKeL

A potom si to hodi sam, ked mu to zena preda za cenu, za ktoru jej povie, ze to kupil  >:D

papluh

Tak nejaký predajca si hodil na Youtube upútavku na prezentáciu SW setov na 25.3.

PC CZ

První dvě Hvězdy Smrti stály za houby (tohle bych si fakt nekoupil), takže jsem zvědavý co vytvoří potřetí....

Kdyby místo "guly" udělali parádný "zámok" aj s gulou...

Jsem divnej, když mi cena za LEGO okolo 20k za jeden set příjde jako trochu drahý špás :( ?

Anupew

Nie si divný. Ak stojí 20k a má to adekvátny počet dielikov, tak v tom nevidím problém.
Zaujímalo by ma ako sa na rast cien/veľkosť setov pozerajú stredné vrstvy v západných krajinách. Pretože zvyšok sveta si kladie tiež túto otázku. Kam to lego speje?

No a vidíme expanziu klonov. To hovorí za všetko...
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

papluh

Tak kamaráti (či korporátny ignoranti ? ) z Walmartu nám nadelili obrázky dopredu :D

https://brickset.com/article/58527/star-wars-helmets-and-droid-revealed-by-walmart

Ten Vader sa mi páči, má taký klasický štýl s tými studmi kade kde (narozdiel od Superheroes verzií a pod), plus je to ikonický tvar. Len tá cena  :-\

mesje

na moj vkus to uz prepaluju... naco su tie helmy dobre? bral som este prepracovanu hlavu darth maula, ale toto uz je inflacia hlav napriec vsetkymi temami... cela postava ako yoda - tak to ano, to je pekne.... ale hlavam nerozumiem... uz je tych setov v kazdej teme extremne vela, a este robia osobitne podtemy ako brickheadz, helmy...
podobne ta subtema "sochy" - spominany yoda je super, aj bb-8, porg da sa - aj ked vedlajsia postava - ale uz to zase zacali sekat rad radom a to aj uplne nezname, resp podruzne stroje ako toto čudo, uplne zbytocna vec, co pozna len zaryty SW fan. Podobne minule ten D-0 robot, to co je? videl som vsetky filmy, ale vobec si ho nepamatam - tj je to totalne vedlajsia "postava". Nech spravia sochy R2-D2, CP30, to su notoricky zname veci, co si aj dost deciek kupi... ale tychto skaredych robotov? to len extra zberatel....

KLF

V tejto teme som strateny, ako vy v raketoplanoch. >:D Tie hlavy sa podla mna vydarili, len by mohli byt v zivotnej velkosti ako bol Darth Maul. Tie nazvy robotov mi nic nehovoria, neviem v akom filme aky bol. ;) Poznam len C3-PO a R2-D2. ;D

MiKeL

Ach jaj, toto nech mi nerobia... zase si budem musiet odtrhnut par piv od huby >:D

Quote from: mesje on 23. Marec 2021, 10:17:56
Podobne minule ten D-0 robot, to co je? videl som vsetky filmy, ale vobec si ho nepamatam - tj je to totalne vedlajsia "postava"..

Bol v poslednom filme, boli v nom "informacie" kam dalej. Ak si dobre pamatam, kedze ja si filmy zasadne nepamatam.

papluh

no ono neni nadarmo tá plaketa "zamrznutá", to je Probe droid z klasickej trilogie