Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Trenčiansky hrad

Started by Buďo, 26. December 2015, 15:05:00

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Čaute  :)

Po dlhom čase ticha ,čo chvíľu vyzeralo až na temné obdobie.Po návšteve Trenčína som sa dal ukecať abych spravil i kostol ktorý je viac menej súčasťou / charakteristickým prvkom TN.
Celý projekt je rozšírený o 64 studov (pôvodne som si myslel že 16 studov a pootočenie pôdorysu bude stačiť) Kostol je asi najväčšia malá výzva tohto rozšírenia. . .

Buďo

Kostol v teréne .

misoku

Nooooo  tak to uz je trochu lepsie - toto miesto celkom poznam .
(y) tesim sa na výsledok - microscale zacina byt in.

liondee

Fuuuu. Už teraz to je masaker.

sylmer

Za trenčanov  (y) (y) ! Držím palce na tú prístavbu nad tým !

Buďo

Katov dom.

Buďo

Širší pohľad na rozšírenie projektu. Dodám ,že táto časť je v skutočnosti zastavaná budovami , ktoré nebudú. Táto časť kopca je tak trochu nutnosťou ,keď tam má byť kostol.

liondee

Brutal Buďo. To bude fakt mazec.

Buďo

Čaute.

Malý progres svah v skalu skala vo svah .

matej

Akurát zajtra idem na hrad sa pozriet. Zatiaľ je to skvelé Buďo!! Keď prídem do BA tak pridem skontrolovať.

kamil

Pomaly ale isto sa to zvacsuje, len tak dalej.
Drzim palce aby vsetko vyslo ako ma, bude to pecka.  (y)

Buďo

Info o pokroku . Nejde to rýchlo  :-\  Čas sa kráti.

matt251

vyzera to uzasne, dufam ze to stihnes

Kuba

Moc pěkné zatím. Líbí se mi skály s zeleným prudkým svahem.
nazávidím ti toho málo času, snad to stihneš.  ;)

sami2001

Super to zatiaľ vyzerá  :) . Držím palce !