Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Trenčiansky hrad

Started by Buďo, 26. December 2015, 15:05:00

« predchádzajúce - ďalšie »

matej

Nemám slov, fakt je to užasne a super!! Je vidno že to skladanie ovládaš na 100p.!
Ten panelák k tomu je úplne iný level!

Čudujem sa ti že to skladanie ta stále baví. :)  (y)

Odporúčam každému navštíviť výstavu na živo to je omnoho lepšie!

Buďo

Quote from: Praetor on 03. Máj 2018, 05:33:44
Ja za seba musím povedať, že ten polyfunkčný dom mi hneď evokoval myšlienku postaviť v tejto mierke také malé mestečko... Pokiaľ by každý prispel hoc aj len jedným modulom 32x32 a pospájalo by sa to k sebe, myslím, že by to bola veľmi zaujímavá krajinka... ;)

Polyfunkčná budova je začiatkom spoločného projektu . Viac info tu :

http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=1821.msg36703#new

Povedal bych že táto mierka je tvoja " šálka kávy " Bude super ak sa pridáš  (y)

Quote from: legoholik on 04. Máj 2018, 08:47:33

opovaz sa to rozobrat Budo....ludia zakazte mu to rozobrat i ten Trencin...toto sa musi opatrovat ako Lenin >:D a balzamovat neustale  >:D

Už hneď po dokončení som vedel ,že prevážať TN hrad nebude nič jednoduché . Jeho rozobratie sa blíži  . Nieje taký kompaktný ako hrad MK .

KLF

Tak zrejme uplne posledne zabery na toto majestatne dielo aj s jeho majstrom. ;)

Buďo

Veru , posledné  zábery Trenčianskeho hradu . Odprášený , rozobraný a roztriedené dieliky . Okrem lesa , naň ešte len nadíde čas .