freehand off-road

Started by TOME, 19. December 2015, 16:42:09

« predchádzajúce - ďalšie »

TOME

Ahojte,

zadal som si úlohu, menší off-road bez predlohy a tu je výsledok.

Buďo

Fajn model ,jednoduchší ale zato postavený pre hranie  (y).Páči sa mi že kombinuješ klasické diely s novými technic dielmi .Nevyzerá to potom akoby model "vykradli" :)
Pridaj ešte foto "pohľad na predok" nieje tak dobre vidieť maska.

BTW: vitaj medzi nami a tešíme na ďalšie tvoje diela  :)

KLF

Ako celok to nie je zle. Ale co by som zmenil je ten bok v oblasti dveri. Tam by som miesto beamov nejak naznacil dvere.

matt251

Technic nie je moja salka kavy, ale nie je to zle. osobne mi do oci bije nizka strecha. podla mna by to chcelo zvysit o brick, resp o dieru v lifarme ktore vytracaju zo strechu. Mne to takto posobi akoby strechu zlisoval nejaky monster truck.

Ale pokracujem v stavani a nenechaj sa kritikou odradit  ;) Ja taketo nikdy napr nepostavim.

TOME

Vďaka chlapi, hlavne za feedback

Buďo: :-) do budúcna by som chcel ešte viac používať klasicke diely, tiež na mňa tie technic pôsobia vykradnuto :-D to je presne ten správny výraz. Rád skladám oficiálne technic sety, ale vo svojich by som rád pokračoval viac do detailu. Nech má model funkčné časti ako zatáčanie kolies, dvere atd. a nech je aj viac konkrétny, škoda že som prešvihol model team sety :-/. Pripájam aj fotky predku :-) dik za privítanie, budem sa snažiť stavať a zdielať.

KLF: áno máš pravdu, s bokom tiež nie som ok, pôvodný plán bol, že urobím dokonca dvere otváracie, celkom si to pýta, ale počas stavby bolo škrtanie vzhľadom na portfólio dielov :D, možno sa model dožije nových dielikov a prerobenia :-)

matt251: no tá strecha design by monstertruck :D bola celkom môj zámer, nech to má siluetu niečo ako coupe SUV, dokonca počas stavby sa mi to začalo podobať na landrover evoque, ale potom som zase uletel. Ale v tom technicu to asi fakt vyznieva disproporčne, a btw model nie je vôbec fotogenický :D, na fotke akoby stratil celý svoj potenciál.

hrubko

Na tých fotkách spredu pôsobí mohutne a to sa na off-road patrí. Na druhej strane, musim súhlasiť s KLF, že celkový dojem troška kazí bok vozidla.