Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

Started by KLF, 25. Október 2015, 13:50:11

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Presne o mesiac instalujeme, takze si zhrnme ake exponaty zatial mame:

MOCy:

Starhawk - Tatooine
Praetor - Romsky tabor Laugaricio
Danybujek - Polanka, metlobalovy koncert
Bedo - SW obludy
Martinn - modularny dom do mesta
edward193 - Bojnice
Kuba - hrad, western
Liondee - mesto, diorama, Model Team MOC
matt251 - mozaiky
sami2001 - kozmicka lod a lietadlo
Paliason -  "ja nestaviam zu 5 rokov auta, som sa preorientoval na domace potreby...cize staviam: kuchynsky mixer, hajzlovu misu, toaletak, vibrator, papuce, a jak stihnem tak aj tubu vytlacenej zubnej pasty"
Kamil - Katov dom
SkiFi - M-Tron, hrad, Egypt
Juri - Skalka
Misoku - mesto
jz77 - Technic MOCy
Janicko - London bus
Hrubko - Piratsky ostrov
Budo - Trenciansky hrad (ustredny exponat), vlaky
MiKeL - strasidelne mesto, Potterov stroj
duroduro (mimoriadne zaradeny za zaslahy pri organizovani akcii TL)

Sety ktore potrebujeme:

Drevo - matt251
Taj Mahal - mesje
Ostatne landmarky - KLF, drdano
2x (polo)MOC Technic - Jammo
Diorama John Deere + Arocs B-model (poloMOCy) - KLF+Sylmer
Bonsai + Vtaci - Budo, Papluh
Porsche - drdano
rypadlo - drdano
CLAAS - drdano
VOLVO nakladac - drdano
VOLVO nakladac B model - Janicko
VOLVO bager - MMX
Arocs - drdano
zeriav 42009 - drdano
Helicarrier - Jammo
SW UCS (komplet) - Phoenicis, KLF, mesje
VW Chrobak (obe verzie) - Janicko (cabrio), KLF (stary), Liondee (novy)...
Ferrari F40 - Liondee
Mini Cooper - Liondee
VW Camper Van - drdano
Fabuland - Janicko
Friends+Paradisa - MiKeL, Liondee
Vikingska a piratske lode - Kamil, mesje
Harry Potter - AndyTT, Kamil
Classic Space + Blacktron I - killco, juraj
Zimna krajinka - duroduro, drdano, Starhawk
Stare technic modely - juraj, papluh
DUPLO - Starhawk, papluh
Disney castle
doplnky do mesta - MMX

Prosim prezrite si zoznam a uistite sa, ze udaje sedia. Pri setoch sa prihlaste kto ich poskytne (musia byt v original podobe so vsetkymi samolepkami).
Prosim uzivatelku paradisamaniak, aby potvrdila pripadnu ucast na vystave.

liondee

Všetko sedí. Poprįpade dodám aj Paradisa ( len tie čo nemám v MISB) , F40, Mini a nový Chrobák.

Mamut

AK bude záujem, môžem poskytnúť obe volva onalepkovane vo verzii A-modelu. Prípadne mám k dispozícii aj mindstorm 31313, len momentálne nič z neho postavené, ale nie je problém urobiť niečo z originálnych návodov.
Technic občas Creator

sylmer

Ponúkam krásny velký typizovaný ghostbusters dom ak by zvýšil ešte nejaký priestor vzadu za WOW modelmi :)

hrubko

Mozem prist a doniest MOC - piracky ostrov. Nejak som ho nerozobral :).  Teda ak je este miesto a zaujem.

KLF

Quote from: sylmer on 29. August 2016, 12:54:17
Ponúkam krásny velký typizovaný ghostbusters dom ak by zvýšil ešte nejaký priestor vzadu za WOW modelmi :)

Ten uz bude asi sucastou Strasidelneho mesta. Neviem - hlavné strasidlo sa musi vyjadrit. O0

Quote from: hrubko on 29. August 2016, 14:00:08
Mozem prist a doniest MOC - piracky ostrov. Nejak som ho nerozobral :).  Teda ak je este miesto a zaujem.

Prist nemusis (musime setrit naklady), ale tvoj MOC je uz zaradeny teda hore. ;) (y)

Kuba

Ještě jsem nabízel western městečko.
Tak jen prosím o info, jestli se na něj zapomělo v seznamu, nebo o něj není zájem.

Quote from: Kuba on 09. August 2016, 18:08:48
Podle toho co vše budeš chtít:

Hrad netopýří hnízdo: pokud se pamatuji dobře cca 90cm délka, 80cm hloubka, a cca 100cm výška. pohledové všechny strany.
Western městečko: 1,5m délka, 1m hloubka. s městečkem jde mírně improvizovat a měnit rozložení. ale jen omezeně, podle toho jak jsou situované domy. zadní stranu nedoporučuji jako pohledovou.

sami2001

Odmeral som tú loď tak na šírku je to 62,5 cm ,na dlžku je to 37,5 cm a na výšku 7,5 cm

KLF

Quote from: Kuba on 29. August 2016, 15:54:26
Ještě jsem nabízel western městečko.
Tak jen prosím o info, jestli se na něj zapomělo v seznamu, nebo o něj není zájem.

Da sa to spravit tak, ze by si ho vzal a podla priestoru by sme sa na mieste rozhodli?

Quote from: sami2001 on 29. August 2016, 17:02:33
Odmeral som tú loď tak na šírku je to 62,5 cm ,na dlžku je to 37,5 cm a na výšku 7,5 cm

Sami a o aku lod vlastne ide? O tu kozmicku? Inak to lietadlo bude mozne vystavit asi len niekde v ramci mesta - na samostatny exponat je to male.

phoenicis

Za mňa môže byť celá SW zbierka, prípadne len UCS - záleží na záujme a možnostiach prepravy...

sami2001

Quote from: KLF on 29. August 2016, 17:17:35
Da sa to spravit tak, ze by si ho vzal a podla priestoru by sme sa na mieste rozhodli?

Sami a o aku lod vlastne ide? O tu kozmicku? Inak to lietadlo bude mozne vystavit asi len niekde v ramci mesta - na samostatny exponat je to male.
No o tú kozmickú :) a to lietadlo som aj tak mal v pláne dať do mesta

drdano

Mozem pozicat vsetko nove zo sveta TECHNIC - Volvo, CLAAS, rypadlo aj Porsche... Pripadne MB Arocs... Ale poprosil by som vratit domov zeriav 42009... Ani neviem, kto ho ma...
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

GRIFFIN93

Dottore, mne keby chybal doma v garazi Mobile Crane MK II, tak si to vsimnem hned. Pri vsetkej ucte Vam by som pod skalpel asi nesiel...  ;D

Buďo

Quote from: drdano on 29. August 2016, 19:58:48
Mozem pozicat vsetko nove zo sveta TECHNIC - Volvo, CLAAS, rypadlo aj Porsche... Pripadne MB Arocs... Ale poprosil by som vratit domov zeriav 42009... Ani neviem, kto ho ma...

Žeriav je u mňa  ;)

jz77

Potvrdujem ucast na vystave. Prinesiem technic MOCy. 5-6 kusov.