Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Nexo Knights

Started by papluh, 08. Október 2015, 17:23:56

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Podla aktualnych informacii bude rada NEXO KNIGHTS pre slabe predaje pravdepodobne PREDCASNE UKONCENA!

Jan Jansen

Tak to ma potesilo  :) Evidentne ani detom tak neyebe aby to chceli  :D
Sup sup nahradit normalnymi Castle setmi.
Milovnik starych RPG hier, fantasy knih a po novom aj lega.

MiKeL

Hmm, tak som to stihol na poslednu chvilu  >:D :oldman:

mesje

a coze sa stalo, ze taka genialna tema konci :-) ?
darmo, ked vychladne marketingova mašinéria, tak téma, ktorá nemá zdravé jadro, vyfučí do vzduchoprázdna. Marketingove vymyvanie mozgov funguje len limitovany cas + odflakli posledne sety - prva vlna nexo setov mala aspon nejake znesitelne prvky + priniesla nove dieliky, ale druha vlna uz bolo totalne prehypovane psycho, na nerozoznanie od ninjago, totalne preplacane nezmysly.

STARHAWK

Skoda, uz nebude dalsia Macy s zenskym space armorom. Nahodou dobra zasobaren pre Ice Planet 2000, kvoli tomu som pokupoval sety co boli v 50ke.
Ale neradoval by som sa, mozu to nahradit este vecsou blbostou kde ani nove dieliky nebudu :D

killco

Quote from: Praetor on 18. Február 2017, 21:11:08
Ked to pozerám, tak ma napada len ze to čo hulia, aby toto dali musi byt teda iny matros....  :)

Táto poznámka vystihla celú túto nexo tému.

Juri

To bola téma max. na 6-7 setov....uvidíme čo vymislia.

Artemis

Fajne :) Tiez som rad ze sa uvolnila Castle tema pre nieco zaujimavejsie.
Cize este v 2017 bude Nexo a teda pravdepodobne od 2018 uz nieco ine?

KLF

Pochybujem, ze za pol roka stihnu pripravit nejaku nahradnu temu. Skor si myslim, ze to skonci bez nahrady. Nove temy na 2018 uz pripravene maju.

STARHAWK

Dam taku konspiracnu mueheheheeee >:D

Co ked je to len kacica vypustena marketingom ? Vidia ze to decka zeru ale predaj nie je az taky ako by si zelali. Tak spravia bu bu bu ze to konci a ludia to deckam zacnu kupovat bo sak posledna seria. A hned sa im cisla predaja polepsia :D

KLF

A akoze kde by sa k tejto info 99,9% zakaznikov dostalo? Si myslis, ze citaju LUG fora? ;)

mesje

Quote from: STARHAWK on 20. Apríl 2017, 13:24:40
Dam taku konspiracnu mueheheheeee >:D

Co ked je to len kacica vypustena marketingom ? Vidia ze to decka zeru ale predaj nie je az taky ako by si zelali. Tak spravia bu bu bu ze to konci a ludia to deckam zacnu kupovat bo sak posledna seria. A hned sa im cisla predaja polepsia :D

pochybujem. Decka ani rodicia nesleduju taketo spravy, to by museli masovo marketingovat koniec. A aj tak je otazne, ci by to rozhybalo zakaznikov - bezni ludia kupia nieco ine, co bude aktualne... a AFOLOm - ktori tuto spravu zachytili - je to jedno - je ich tak 5 a pol na celom svete, co sa dali na tuto temu, a do buducnosti to tiez nema ziadny potencial...

papluh

Quote from: Juri on 20. Apríl 2017, 07:04:02
To bola téma max. na 6-7 setov....uvidíme čo vymislia.

Tá téma mala potenciál aj na pár rokov. Prvý rok bol v celku ok, tie sety aspoň u záporákov sedeli k lávovo-ohňovej štylizácii.
Problém vidím v aktuálnom roku prípadne celkovo ako to smeruje. Síce má byť prechod k nepriateľom z nejakého kamenného elementu, ale väčšina tých setov vyzerá akoby zobrali vozidlo  minulého roka a zamenili čierno-oranžovú za šedo-fialovú. Keď už to majú byť "kamenný" nepriatelia tak prerobím napr Clayface z 70904 na poriadneho kamenného obra.
Obdobne u klaďasov, pokrok má byť to že prefarbia mecha koňa z modrej na bielu alebo "motorke" dajú miesto 1 hrubého kolesa 2 tenké ? Keď mám kamenných nepriateľov tak dám adekvátne protizbrane, ja neviem ... Macy dám gigantické mechanizované kadivo a pod, jediný set, čo to spĺňa je snáď vrtákové vozidlo.
Však je to pre deti, tak nevadí keď to budú prvoplánové veci, však to bude spĺňať detskú logiku. Zbraň a protizbraň, jednoduché, komiksové ...
Potom prejsť roznymi elementami (voda, vzduch, les,...), ak nebudú dobré sety na celý rok tak aj rôzne na každý polrok, nejaké to finále a bum za nejaké 4 roky je to bez naťahovania vyčerpaná téma, koniec.
Príde mi to ako premrhaná príležitosť...

killco

Keď chceli úspech série, mali prejsť do trans-yellow farby. To by malo úspech zaručene  >:D.

juraj

To by asi nalakalo aj mna.