SuperHeroes (DC, Marvel)

Started by papluh, 03. August 2015, 19:18:20

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

[attach=1] [attach=2]

sami2001

Ja neviem prečo ale to Jokerove auto sa mi strašne páči ^-^ .Nevie niekto náhodou cenu ?

mesje

z toho superheroes je uz dost fraska, vydavaju toho neuveritelne mnozstvo kazdy rok,, vsetky mozne kombinacie strojov a figov, a pre europu je to o nicom tema... cudujem sa nasim hrackarstvam, ze to vobec kupuju, je to strasne predrazene a bezni ludia to pre decka moc nekupia...

bedo

Mesje, teda neviem ako ty ale ja som na tychto hrdinoch vyrastal a myslim ze kopa ludi to tu pozna ( rovnako ako doctor who, adventure time ...) cize je to len pochopitelne ze to stale robia navyse ak vychadzaju z danej temy nove a nove filmy ze ano.

Napr uz len ked chces poriadnu Penguinovu bandu tak kupi ten batmobil lebo su tam tie dve cervene "zeny" ktore su jeho najsilnejsie gorily

mesje

nepoznam vela deciek, co na tomto slape, vratane synatora, maximalne poznaju hlavne postavy, ale ze by im to trhalo žily tak, ze by chceli z toho 4-5 setov rocne, to urcite ne. To vidno aj z toho, ze z tychto setov su najvacsie leziaky v obchodoch, ktore miznu az po zlavach... je to primarne americka zalezitost pre ich trh, ten to taha, inak by tolko toho nevydavali - pre europsky trh je toho prilis vela - neprimerane zaujmu. Vsak nevadi, treba aj taketo hovadiny, nech sa TLG dari...

papluh

Celkom slušne potlačené minifigy, hlavne Joker a Harlequin

Iron man

Nevie tu niekto kedy dorazia sety z Marvel Super Heroes a to 76060 a 76067? ;D

STARHAWK

Vsimam, ze v SW setoch to snad robia uplne naschval. V marveloch dvojfarebne ruky este aj s potlacou, dvojfarebne nohy este aj s potlacou. Ale v SW updatuju tie figy postupne, sem tam potlac na rukach, o dvojfarebne ruky/nohy aby sme sa doprosovali. Asi to robia naschval aby tie iste postavy mohli vydavat znova a vzdy s nejakymi vylepseniami.

Iron man

Ma tu niekto nejaké bližšie informácie ohľadom Marvel super heroes na rok 2017? Konkrétne Lola Set – with Agent Coulson, Ironman, Detroit Steel by to mal byt, Ale aj ďalších? Zatiaľ ďakujem.

SkiFi

Quote from: STARHAWK on 30. Júl 2016, 20:55:10
Vsimam, ze v SW setoch to snad robia uplne naschval. V marveloch dvojfarebne ruky este aj s potlacou, dvojfarebne nohy este aj s potlacou. Ale v SW updatuju tie figy postupne, sem tam potlac na rukach, o dvojfarebne ruky/nohy aby sme sa doprosovali. Asi to robia naschval aby tie iste postavy mohli vydavat znova a vzdy s nejakymi vylepseniami.

je to uhol pohladu mne tie megaprepotlacne figy v setoch akurat tak lezu na nervy a pripomina mi to lacne cisnke napodobeniny ... radsej dobry motiv a len na torze ako saskariny po celom figu. Tie potlacene veci potom maju aj obmedzenu kombinovatelnost medzi sebou ... ja som zastanca toho ze niekedy je menej viac&

Najviac sa mi pacia tie nove lego cubes .. tie postavicky su proste podarene!!! :) uz nech je 2017
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

papluh

Niečo pre dievčatá (dizajnér má zmysel pre humor  >:D, alias "what was seen cannot be unseen"

Inak pekné že nám Technicárom dodajú nejaké zelené liftarmy  >:D
A potom zvyšok

KLF

Quote from: papluh on 03. Október 2016, 21:02:57
dizajnér má zmysel pre humor  >:D, alias "what was seen cannot be unseen"

Toto som nepochopil.

Quote from: papluh on 03. Október 2016, 21:02:57
Inak pekné že nám Technicárom dodajú nejaké zelené liftarmy  >:D

Hej, tie som si aj ja hned vsimol. Ale nejde o nejake "hard to find" diely.

bedo

Papluh Papluh no teda ....  8)

mesje

ty kokso friends superheroes, to co tam hulia :-)
podla mna to uz prepiskli, heroes a komiksy su hlavne popularne u chalanov, a tej babskej mensine postacia klasicke heroes sety...

papluh

Quote from: KLF on 03. Október 2016, 22:14:21
Toto som nepochopil.

Hej, tie som si aj ja hned vsimol. Ale nejde o nejake "hard to find" diely.

tak si predstav obrys tej budovy  >:D

A tei zelené som najprv zle odrátal na 11 (neboli) a nie 9 (boli vo Volve a Trucku).