Stredoveký mlyn

Started by Betka, 14. Júl 2015, 22:47:38

« predchádzajúce - ďalšie »

Betka

Čaute!
toto je môj najnovší moc - stredoveký vodný mlyn.

bedo

pekná vecicka  :D. parádne koleso  ;)

sylmer

Betka

Quote from: bedo on 14. Júl 2015, 22:49:06
pekná vecicka  :D. parádne koleso  ;)
Díky! Nad designom toho kolesa som rozmýšlala celú noc   :D

KLF

Parada! (y) Este by to chcelo komin, ale chapem ze pri tomto type strechy by to bolo zlozitejsie...

liondee

Tak toto sa mi fakt že páči :)  (y) (y)

STARHAWK

Quote from: KLF on 14. Júl 2015, 23:13:58
Parada! (y) Este by to chcelo komin, ale chapem ze pri tomto type strechy by to bolo zlozitejsie...

Komin ma napadol tiez ale potom ma aj napadlo ze v mline kde je kopa prachu z muky by asi ohen hned nemal byt ci spatne rozmyslam ?

KLF

Nooo... nieco na tom bude Ondro! ;)

matt251

Quote from: STARHAWK on 15. Júl 2015, 13:49:30
Komin ma napadol tiez ale potom ma aj napadlo ze v mline kde je kopa prachu z muky by asi ohen hned nemal byt ci spatne rozmyslam ?

bol by to rodinny podnik. Betka & son - Mill & Bakery ltd.  >:D

MiKeL

Quote from: STARHAWK on 15. Júl 2015, 13:49:30
Quote from: KLF on 15. Júl 2015, 13:51:52
Nooo... nieco na tom bude Ondro! ;)

Tak ale si treba uvedomit, ze v tej dobe este nemali elektricke varice ci kurenie ;) Ale inac pekna stavba (y)

KLF

Nooo... nieco na tom bude Miso! ;)

Betka

Vedla nás bol kedysi vodný mlyn, tak som sa pýtala či tam mal mlynár komín a dozvedela som sa že nie, lebo neni treba. V zime sa aj tak nemelie. 

KLF

Nooo... nieco na tom bude Betka! ;)

Buďo

Pekná stavbička  (y) pekne to rozšíri dedinku čo je vystavená momentálne v NB

martinn

super, ja by som ale asi dal koleso nižšie o jeden brick aby vyzeralo že je ponorené do vody - samozrejme z lopatiek čo by boli akože ponorené, by som ubral zase :-) ale to už sú detaily