Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

,,Stupavská kocka 2015" - Stupava (25.-26.4.2015)

Started by misoku, 16. Apríl 2015, 16:15:13

« predchádzajúce - ďalšie »

misoku

Zdravim vas,
pripravujeme vikendovku v Stupave tak ako minuly rok .  Stupava, nam. sv. Trojice 1 (Pastoracne centrum - za kostolom)
Akcia je predovsetkym pre deti ale samozrejme vsetci ste pozvani.
Akcia je spolupraca dvoch ludi z dvoch Lugou  - ja (Tatralug) a danny (Kostky).

misoku

Stupava ukoncena,  vyborna atmosfera, vsetko prebehlo v poriadku.
Prislo vela ludi - ja som bol v nedelu a bolo stale plno (v nedelu ca 500 ludi, v sobotu vraj tiez okolo 500 ludi)
Dakujem dannymu, patovi a vsetkym co sa zapojili, hlavne Papluhovy, ktory priniesol vela svojich veci, zo vsetkym pomahal a urobil pre deti Technic show, Jurajovy, ktory zatiahol za mna celu sobotu, Budovy za vezu, ktoru vsetci obdivovali, durodurovy a mesjemu za zapozicenie veci a za navstevu, vsetkym co pozicali baseplates, Jago, Starhowk, Kamil, Hrubko,...  vsetkym detom, ktore pomahali pri instalacii a, ktore doplnili kolajisko svojimi vecami a samozrejme Tatralugu (KLF, Mikel)

MiKeL

Poprosim este o nejaku fotku, kde bude vidno logo TL. Dik

misoku

Zial ja som nestihol nic viac odfotit, kedze sa bolo co obracat ale danny volaco fotil, ked sa vrati zo sluzobky dame lepsie fotky.

liondee

Quote from: MiKeL on 27. Apríl 2015, 12:40:49
Poprosim este o nejaku fotku, kde bude vidno logo TL. Dik

Baner TatraLugu tam nebol isto keďže ho nechali na DP. A tiež sa mi nepáči osobne že sa tu spolčujú s kostkáčmi.

Izmael10

papluh

Deťom sa to páčilo a žiadne LUGy neriešili. V podstate ani rodičia ani keď som im to vysvetloval. Najväčší zájum prejavil jeden,čo sa pýtal či je to nejaký krúžok kde sa deti môžu ísť zadarmo hrať s LEGOm (myslel tie stoly ktoré som spomenul ako vybavené od TL). Pri odozve na "detskú sekciu" je otázne či má význam sa tlačiť deťom...

A4ky s menami klubov tam boli  vylepené.
Toho banneru škoda, keby sme si to spomenuli v múzeu v zhone pri nakladaní za 5minút záverečná tak samozrejme ho bereme. V rámci konštruktívnej kritiky navrhujem spodnú škaredú časť rollupov prelepiť niečím ako " historiu pripravil (logo TL)"

Ja som tam žiadnych "kostkáčov" nezaregistroval. Len zbierku AFOLov, ktorý riešili LEGO a nie politiku. čo viem nebola to oficiálna registrovaná akcia žiadneho LUGu, takže nikto nikomu nezjedol podporu ani večeru. Bola to akcia z hlavy dvoch Stupavčanov (zhodou okolností každý aktívny viac v inom LUGu) a každého kto chcel pomôcť.

Možno som tu len krátko a nemám poznatky o nejakej histórii medzi LUGmi, ale zatiaľ nevidím dôvod na nevraživosť...

kamil