Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Jammova zbierka

Started by Jammo, 06. Február 2015, 21:41:08

« predchádzajúce - ďalšie »

Jammo

ahojte, som tu nový a toto je moja malá technic zbieročka :D

Jammo

postavené B-modely

Jammo

a rýchlo rozrastajúca sa zbierka domov  :D

KLF

Tak na zaciatok to nie je zle... Aspon co sa Technicov tyka. Ale ta "rychlorozrastajuca sa" zbierka domcekov je zatial nejaka chudobna, nie? ;) Inak oco nepracuje v Renaulte?

j.dodo

Vitaj dalsi technic-ar   ☺. Mas sice zatial len par kuskov ale zaujimave modely.
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

Jammo

To: j.dodo
Diky

To: KLF

Už sa ma to pýtali viacerí ale nie nepracuje  :)
S modularmi ešte len začínam a niektoré sú ešte v krabici - nechcem to všetko postaviť naraz, skôr tak postupne  ;D

phoenicis

Veľmi pekné modely :) Som zvedavý potom na tie ďalšie Moduláry ;)

matej

Vitaj medzi nami, pekne kusky :)

drdano

Vidim ze sa drzis americkeho motta "bigger is better"  >:D a dako sa mi tu, kurniksopa, rozrasta konkurencia...  >:D >:D tak sa zarad a vitaj  (y)
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

Jammo

po dlhšej dobe aktualizácia stavu   ;D

Anupew

Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

Jammo

Niečo zo série domčekov  ;D
Creator 5891 Apple Tree House
[attach=1]

:)
Creator 31012 Family House
[attach=2]

KLF

Tieto CREATOR domceky su super zasobaren dielov, ale najviac sa mi pacil ten uplne prvy.

Jammo

ja ich mam skor do zbierky ako na MOCy. a čoskoro dorazí aj ten prvy ;)

Jammo

Creator 4996 Beach House

[attach=1]