Lionove kadečo :)

Started by liondee, 18. Január 2015, 12:26:50

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Tu budem dávať že čo som zrobil a pod. Nechce sa mi zakaždým novú tému robiť  >:D

liondee

Tak tu máme konečne k mojej Rescue Sérii aj motorový čln :)

liondee

Zo setu 6592 som zobral dva alternatívne modely a pridal jeden svoj. Mal som veľa žltých striech tak som ich využil. 

liondee

Garáže pre sanitky :)

liondee

Garáž pre policajné autá.

liondee

Táto garáž už bola aj na výstavách, ale nestihol som to ani vyfotiť :) Tak aj pre požiarnikov niečo :D

KLF

Pochvala Domino! Ty si jeden z mala, co nekecaju a stavaju (na rozdiel odo mna napr.).  (y)

martinn

vynikajúce nápady dominik, tá stanica záchranky je super, aj hasiči a policakty su praktickými stvbami pre tých čo majú veľa techniky a nemajú ju kde garážovať - ako napríklad ja. Možno by som tam nekombinoval veci čo boli v setoch oveľa neskôr, leto to nemá ten čisto classictownovský dojem. Ale super!

kamil

Dominik super vecicky si postavil.
Vsetko sa mi paci, az na tu nemocnicnu garaz - mozno to robi ta strecha ...
Ale ostatne je podla mna (y)

martinn

mne sa práveže tá strecha páči, aj ked zozadu by som zošikmenie nedával, ale inak sa mi páči ten dizajn

MiKeL

Mne sa pacia tie domceky so zltou strechou. Este na ten najmensi zozen cislo, nech ma kazdy ;)

matej

Pekne (y),  Ta garaz pre sanitky mne sa paci, ked ju este pre kombinujes s nemocnicou bude to vyborne.

liondee

Tak tu som spojil daco zo setov 1589, 1592, 1520 + daky domček úplne v pravo :) Classic town ulica :D

liondee

Quote from: martinn on 19. Január 2015, 08:02:27
mne sa práveže tá strecha páči, aj ked zozadu by som zošikmenie nedával, ale inak sa mi páči ten dizajn

To zošikmenie je aj preto aby som tam mohol dať pekne plate 6x10 na strechu a nemusel som to všeliako vyskladávať. 4iže to bolo z praktického dôvodu :)

martinn

Domino, nemá to chybu! :-) Stará classictown ulička :-)