Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Všeobecné informácie o novinkách

Started by Anatyt, 12. Február 2012, 11:27:55

« predchádzajúce - ďalšie »

mesje

ufff, parada oba sety... super ze ten hrad spravili takto rozkladaci a spajaci, spaja hratelnost aj ucelenost... must have... akurat ta cena, nemala byt 350 :-( ?

mesje

Quote from: Praetor on 18. Jún 2022, 20:44:32
Máme už aj Avatar? Dáko začali chrliť tie nové veci...

toto by sa asi este nemalo zverejnovat, bol okolo toho pohon   :o

Frco

mnam! Hrad vyzera perfektne. Vysoke mury, nevidim tam nejaku juniorizaciu, vnutro vyzera detailne, 21 figov...Zatial super.

MiKeL

Explorer a hrad super, kravatar ide nastastie uplne mimo mna.

swalko

Lod je peckova. Hrad je to najlepsie co za posledne  desatrocia z hradov vyprodukovali, ale uroven Baracudy nema.

Praetor

Zato cenovú úroveň hradu nastavili naozaj vysoko...    :(

swalko

Quote from: Praetor on 18. Jún 2022, 21:36:04
Hej ta mi pride dost mimo, ani pocet dielov neodpoveda cene. Ale predavat sa urcite bude.

PC CZ

Kuzmy Kosmiče beru. Cena OK... U hradu to přehnali. Ale asi to bude na léta poslední hrad, což nic nemění na tom, že se mi to zdá trochu malé :/ respektive ten ideas nàvrh byl hezčí...

I když kdysi u GB HQ byla cena rovnaká...

Ale je fakt, že mohli nechat těch 350€... to by bylo odpovídajíci...

Teď je otázka, jak dlouho to budou prodávat, zda to je LE a bude jen na shopu, nebo to bude i v obchodech a asi za míň...

PC CZ

A v USA jdou Kuzma Kosmiči předobjednat, takže jsou k nim Forestmanni.

V €U prd...

PC CZ

Už vím co se mi nezdá. CiF má lépe udělané cimbuří a zdi,působí mohutně. Na LC nic takového není...

Bača

Quote from: Praetor on 18. Jún 2022, 21:36:04
To je preto, lebo sme všetci skučali za hradmi  :oldman:

liondee

Nebude aj dáky Classic Town alebo Model Team k 90temu výročiu? Ale inak oba sety sú pekné. Ale nie pre mňa do zbierky.

Buďo

Hrad super hradovito i cena super drahovito  :o

papluh

nejaké interview k rakete a hradu